hesabın var mı? giriş yap

  • benim anladığım "siz nesiniz ki, sizin kaybınız ne olsun, pis fakirler" diyememiş de, bunu demiş. normal.
    akp'li sonuçta.
    ..
    evet, ben de ekşideki hayatsız köpeklere soruyorum; kimsiniz olm siz?
    kaç kuruşluk adamlarsınız lan?
    cevap verin, yarınsız hayvanlar!!

  • (bkz: brawler)

    arasina bol maydanozu ve limonu da basmissam, lahmacunun hamuru da incecik ve citir citir kenarliysa deme keyfime.

    sanki yalida buyuduk mumuna koyim.

  • 33 * askerimizin şehit olduğu yerin videosudur. jakuzi medyası vermez; biz verelim.

    odatv linki
    voa linki

    videonun başında kanla kaplanmış taş parçası ve yanındaki bot varya hani... işte onun üzerindeki tek damla kan etmeyecek kadar ciğeriniz beş para etmez sizin gibilerin. hala daha istifa etmeyin. bu video burada sizin utanç vesikanız olarak kalacak!

    edit: aktrollerden sayısız, aynı içeriğe sahip mesajlar almaya başladım. talimat geldi sanırım. böyle günlerde bu tür başlıklar açmak birliğimizi bozuyormuş, ülkeyi kutuplaştırıyormuş; dolayısı ile beni eksileyip cimer'e bildirmişler. * eksilemezseniz, bildirmezseniz adam değilsiniz vatan hainleri.

  • yaramazlık yapan, mızmızlanan çocuğa annesinin çocuğun tam ismiyle(kimlikteki ismi) seslenmesinden sonra çocuğun anında dünyanın en uysal çocuğuna dönüşüvermesi.

    -edie sana otur yerine dedim. yemeğini bitirmeden oradan kalkamazsın !!!

    - hayır anne daha fazla yemek istemiyorum.

    - edward christopher jerkinson lütfen yerine otur ve o yemeğini bitir.

    - peki anne...

    nedendir bilinmez, kimlik isminin amerikalı çocuklarda etkisi çok büyük.

  • başıma bir iş gelmeyecekse eğer golü kim atarsa atsın arda turan atmasın.. o triplerini çekemicem. cenk tosun atsın mesela.

    debe editi: senin anıtkabir'in olmayacak.. sen sadece öleceksin. yaşasın laik türkiye, yaşasın mustafa kemal atatürk ilke ve inkılapları

  • sovyetler birliği'nin 1948-1949'da batılı işgal devletlerini, batı berlin'deki egemenlik haklarından vazgeçmeye zorlama girişiminin neden olduğu beynelminel bunalım.

    mart 1948'de ingiltere, fransa ve abd'nin almanya'daki işgal bölgelerini tek bir ekonomik birim halinde birleştirme kararı, sovyetlerin tepkisine neden oldu ve sovyetler birliği müttefikler konseyi'nden çekildi. batı'da yeni bir alman markı'nın piyasaya çıkmasını doğu alman parasına karşı rekabet olarak gören sovyetler, batı ile berlin arasındaki demiryollarını, kara ve su ulaşımlarını kapatarak kenti ablukaya aldı.

    daha sonra yılların müttefikleri, aç kurtlar abd ve ingiltere kente acil gereksinimleri havayoluyla sağlamaya başladılar ve berlin'den dışarı yapılan sanayi ihracatının hava yoluyla gerçekleşmesi için bir "hava köprüsü" kurdular. artan gerginlik karşılıklı askeri güç yığılmasına kadar gitti. bu gerginlik sovyetler birliği'nin 1949 ortalarında ablukayı kaldırmasına kadar sürdü.