hesabın var mı? giriş yap

  • bazen beklersin bunu ama kimseye de diyemezsin.

    kızın kardeşiyle çıkan kişi arkadaşımdı. bir ara bacanak olsaydık keşke falan demişti. ben de ağzımı mı arıyor tribine girip saçmalama olm demiştim. grupça oturur makara yapardık bütün gün. çıktığı çocuğu tanımıyordum ben. bahsederdi ara sıra. şuraya gittik, şunu yaptık falan. ben bizim çocukların durumu çaktığına emindim. ama muhabbeti olmuyordu. bunun kardeşiyle çıkan çocuk beni aradı bir gün.

    -: madboy naber birader?
    madboy: iyidir, senden?
    -: iyidir. sana fena bir sürprizim var.
    madboy: ne gibi? (kız mı ayrıldı acaba)
    -: ya da ben yarın söyliyim. iyice emin olayım.
    madboy: oğlum söylesene. neyle alakalı?
    -: olmaz, sürpriz dedik ya. yarın pazar nasıl olsa, öğleden sonra ararım ben seni. iyice emin olayım öyle.
    madboy: olm bir ipucu ver lan. merak ettim. (kesin kız)
    -: yok reis yarın. arıcam ben seni. hadi iyi geceler.
    madboy: iyi geceler.

    beni bir sevinç kapladı bildiğin gibi değil. hiç aklımda yoktu o gün gittim gece benzinlikten vodka aldım. bir yandan da düşünüyorum. şimdi ayrılır ayrılmaz da gidilmez ki? ne kadar beklesem acaba? 1-2 hafta ideal herhalde. yok 2 hafta çok. 1 hafta normal. yok lan ayıp be, napıyon olm sen? aynısı sana olsa? hiç bozuntuya vermiyim ben en iyisi. olacaksa zaten olur.

    sabaha kadar uyumadım. 70 lik vodka bitti ve uykum da yok. neyse, ben bekleme kararı aldım. bozmayalım kendimizi. dedim bu arar şimdi ben hiç uyumıyım. saat 12 gibi telefon çaldı.

    -: naber madboy?
    madboy: iyi senden?
    -: iyi. aga belli oldu, sıkı dur!
    madboy: lan söyle artık çıldırtma adamı!
    -: söylüyorum, sizin ordan ev aldık birader sizin oraya taşınıyoruz!

    kaldım böyle. bir de diyor ki sonra, sevinmedin mi?

  • ülkedeki insanların yaya'ya bakış açısı bu. gaza basacaksın geri çekilecekler, yol vermek mi? güldürme beni. şöförlerin yaya görünce hızlandığı anlayış bitmedikçe bunların başımıza gelmesi oldukça olası.

  • third person shooter ile yeni tanışmış bir jenerasyonun, tomb raider ilk çıktığı zaman lara croft'un apış arasını görebilmek için sağlı sollu manevralarla monitör başında saatlerini harcadığını bilirim. oyun değil insanlıktan çıkmışlardı...

  • bu sayede abim testis kanserinden ölmekten kurtuldu. oysa ki doktor buz koy geçer demişti!! neyseki biz google'dan araştırdığımız kadarıyla ona inanmayıp başka doktora gittik ve abimin kanser olduğunu öğrendik.

    yani doktor ve ünvan seviciler burada hiç artistik yapmasın.. kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını düşünüyorsanız bol bol araştırın, sorgulayın..

    her doktor gregory house değil emin olun..

  • ulan fenerlilerle beşiktaşlılar bile bizi destekliyor. adam gelmiş bu gol fb'lilere, bjk'lilere girsin diyor. renktaş da olsak salak adam hiç çekilmiyor amk.

  • isminden de anlaşılacağı üzere afrika ezgileriyle bezeli albüm.
    üretkenliği ve gelişimi ile yıllara meydan okuyan santana her zamanki gibi etkileyici. benny rietveld 'in bas gitar tonu, partisyonları dolu dolu, gümbür gümbür. paylaşırken "basları duyuyor musun ismet" capsi ile paylaşmalık*

  • çok ulvi nedenleri olabilecek erkektir tabi, ancak kafası basmayan erkek de olabilir.

    bundan yıllar yıllar önce, develer tellal, messenger sosyal medya iken, bir hatun vardı lise arkadaşım buradan görüştüğümüz. üniversitede ilk senemdi. bir gece vakti muhabbet ederken bana buradan bir şarkı gönderdi. evet bizim zamanımızda internete takım elbiseyle oturulur, msn'den mp3 gönderilir ve 45 dakikada alınırdı sevgili ekşiciler. gece geç vakit, bütün millet uyuyor. dediğim gibi, internet adabı nedir, emeğe saygı, rep nedir bilen nesildeniz. sırf bu yüzden, ayıp olmasın diye açtım dinledim şarkıyı kısık sesle. dolayısıyla dinlediğimden pek bir şey anlamadım ölümsüz eserleriyle gönül tellerimizi titreten bir grup alman panzerine ait şarkıdan. kız beğenip beğenmediğimi sordu. "iyiymiş" dedim, ben de sana bir şarkı göndereyim o zaman diyerek http://inciswf.com/1293107129.swf tadında bir country şarkısı gönderdim. bir de utanmadan beğenip beğenmediğini sordum, "iyi" dedi. biraz sonra da gittim yattım, dediğim gibi geceydi ve yağmur çiseliyordu.

    bu son görüşmemiz oldu, bir daha hiç online göremedim kendisini.

    bu meş'um geceden 4 yıl sonra nereden estiyse, o şarkının sözlerine bakmak aklıma geldi. ha şarkıyı da sevdim, dinliyorum ara ara. anam, bildiğin ilan-ı aşk. o anda benim cevaben gönderdiğim şarkının sözleri beynimde dolanmaya başladı. tezat ortadaydı. hikayenin başka bir yazının konusu olan diğer parçalarıyla şarkının sözleri de tam bir uyum içindeydi. yapacak bir şey yoktu, köprünün altından çok sular akmıştı. mallığımın kurbanı olmuştum, ne kader, ne talih, kimseyi suçlayacak durumda değildim.

    sevgilisi olmadığı halde reddeden erkek bazen sadece bir sevgilisi olmadığı halde reddeden erkek değildir. sizin çok açık olarak verdiğinizi düşündüğünüz sinyalleri yorumlayacak zekadan yoksun bir erkektir. bu ibret vesikasını bitirirken, buradan o kıza sesleniyorum. reddedilmedin raad ol. yok öyle bi şey.