hesabın var mı? giriş yap

  • muazzam bir pas yeteneği olan basketbolcu. no look pasları, sahanın öteki ucuna nokta asistleri, keza şutu da iyi. tam siz havaya girmişken öyle bi asist yapıyor ki moraliniz yine düşüyor. ben başarılı olmasını çok istiyorum bu adamın nba'de. biraz zor gibi görünüyor ama inşallah başarılı olursun clippers'da. bir iki asist videosunu şuraya bırakayım da belki izleyen olur.

  • iphone alacak kadar zengin, kulaklık ve usb kablosu için bim sırasına girecek kadar fakir kişilerin çıldıracağı durum.
    ulan ahagahaga sesli güldüm.

    edit: tanım

  • edit: yazdıklarımın yalan ve asılsız olduğunu söyleyenler var buyurun size kaynak
    ayrıca asılsız olduğunu söyleyen arkadaşlara da hodri meydan buyursunlar neye göre asılsız diyorlar kaynağını göstersinler.

    devlet tarafından hariri ailesine peşkeş çekilmiş milletin hakkıdır.
    1.kıyak:6.5 milyar dolara satıldı ama parası ödenmedi vade yapıldı.
    2.kıyak: satıldığında kasasında 2 milyar dolar vardı bu para hortumlandı. göz yumuldu
    3. kıyak: devlete özelleştirme bedelini ödemesi için özel bankalardan kredi kullandırıldı. devlet kefil oldu.
    4. kıyak: aldığı kredi ile devlete olan borcunu ödemedi parayı hortumladı göz yumuldu.
    5. kıyak. danıştay taşınmazların satışına yasak koymasına rağmen satılmasına göz yumuldu
    6.kıyak: 10 yılda 7 milyar dolar kar elde etti bu paradan borcu ödenmedi devlet göz yumdu.

    işte size telekomun kısa bir özeti.
    padişah'ım çok yaşa

  • - nasıl baba, iyi mi oyun, test drive adı...
    - hahaha... dur konuşturma beni...
    - ebürreh... baba bu kadar kaptırma, kaza falan yaparsan yeniden başlarsın...
    - önemli olan böyle oynamak, sizinki gibi zibidilik değil...

  • az rastlanan, uzun zincirli şeker moleküllerini metabolizmanın işleyememesi nedeniyle görünen bir rahatsızlıktır. mukopolisakkarit adı verilen bu uzun zincirli şekerler vücut tarafından kayganlaştırıcı ve darbelere karşı koruma mekanizması olarak
    kullanır.

    300 binde bir olarak görünen bu rahatsızlık genetiktir. geniş parmaklar, dışa dönük diz yapısı, çok büyük aralıkları olan dişler, çana benzeyen göğüs kafesi, sıkışmış omurilik, kalp büyümesi, cücelik, üfürüm ve yaşa göre gelişimin geçilmesidir.

    anne ve babada çekinik olarak bulunan bozulmuş bir genin çocukta devreye girmesiyle hastalık ortaya çıkar. bebeklerde teşhis edilmesi zordur ancak hastanın yaşı ilerledikçe bedende oluşan hasar kendini göstermeye başlar.

    hastalığın tedavisi için doğum öncesi tanı ve enzim terapisi uygulanmaktadır.
    https://www.wikiwand.com/en/morquio_syndrome

  • eski bir bankacı olarak beni çok da şaşırtmayan paylaşım. çünkü ben uzun süre çalıştığım kurumlarda özellikle üst yönetimdeki insanların (hemen hemen) insanlıktan çıktığını gözlemledim. altlarına davranışları, acımasızlıkları, kimsenin gözünün yaşına bakmadan insanları ekmeğinden edebiliyor olmaları ve daha pek çok zalimlikleri ben bu insanlarda gördüm. öyle şeyler yaşadım öyle şeyler duydum ki, bir insanın bu raddede insani ve vicdani melekelerini kaybetmesini normal karşılar hale geldim.

    bunlar insan değil arkadaşlar. ork gibi bir şey bunlar. kendileri dışında, onları şu dünyada üzecek hiç bir şey yok. yani belki tam anlatamıyor olabilirim, bu tarz insanları yakından tanımak içlerine girmek lazım tam anlayabilmek için.