hesabın var mı? giriş yap

  • bi gün, kurstan bir arkadaşım, işyerim civarından geçerken aklına geliyor beni arıyor, hatırımı soruyor. gelsene diyorum, bir çayımı iç, hem görüşmüş oluruz. bir duraksıyor, nefes alıyor, yok diyor, başka zaman. ısrarımı seveyim, hazır diyorum gelmişsin buraya kadar, çık işte yukarı. tamam geleyim de, şey diyor, az önce soğan yedim ben, çekiniyorum o yüzden. saçmalama diyorum, lafı bile olmaz, biz her gün yiyoruz n'olacak allasen. ikna kabiliyetimi yitireyim. neyse, çıkıyor bu yukarı. sarılıyoruz. ben bayılmışım. allah'ım böyle bir koku olamaz. çocuk sürekli anlatıyor, ben daimi gülümsüyorum filan ama, hoşbeşten fırsat bulunca ilk şunu soracağım: soğanı tarlasıyla birlikte mi yedin arkadaşım sen? o nasıl bir soğan yemektir? renkten renge giriyorum, imkanı yok o kokuyu defedemiyorum abi. taktım bi kere. sanki karşımda bizim hüseyin değil de, bir baş soğan oturuyor. kendisi oradan buradan laflarken ben hüseyin'i ince ince kıyıyorum, pembeleşinceye kadar kısık ateşte çeviriyorum. o koku gitmiyor. bi yarım saat sonra kalktığında tekrar sarılıyorum. yaşama sevincime.

  • cahilligin merkezi eksisozluk yine gorevde. gordugunuz askerler engelli gaziler. bilmeden salak sacma yorumlar yapmayin.

    edit: oradaki tum birlik cadetlerden olusuyor. yuruyemeyenler ise engelli kadrosundan askeri memur olanlar. bilip bilmeyen yaziyor. hepsi gazi olmayabilir ama ikisinde muharebe madalyasi var.

    edit 2: internette okudugunuz her sikko habere inanmayin. cogu sallama onlarin. su video viral olmus haber gir diyorlar, adam aciklamasini bulamayip kafasina gore yaziyor. okudugunuz bircok cinayet haberi de bu sekilde yalan kurgulardan olusuyor. gunluk icerik girme kotasi var. gazetelerde calisanlar bilirler. bir noktadan sonra editorler haber sallamaya basliyor.

  • '' almanya'da aileler odanın kapısı açık olsa bile çalıp öyle giriyor. bizimkiler kilitli kapıyı zorluyor lan.''

  • 19 yaşındayken işlediği günahları yazdığı bir liste bulunmuş. 48 adet günah işlediğini yazmış bu listeye. bazıları şöyle verilmiş;

    - insanlardan tanrı'dan korktuğumdan daha çok korkmak
    - tanrı'nın evinde elma yemek
    - ölmeyi ummak ve bunu beklemek
    - annemi ve babamı evle beraber yakma tehdidinde bulunmak
    - kötü kelimeler, eylemler ve hayallere sahip olmak
    - kız kardeşimi çimdiklemek
    - annemlerin erik ve şeker kutusundan bir şeyler aşırmak
    - dorothy rose'a "yosma" demek
    - anneme hırçınlık etmek
    - kız kardeşime hırçınlık etmek
    - hizmetçilerle kavga etmek
    - dünyevi dertleri tanrı'dan daha çok umursamak
    - şapele gitmeyi ihmal etmek
    - arthur storer'i dövmek
    - eduard storer'dan kiraz çalmak
    - inancıma uygun yaşamamak
    - john keys'in şapkasının içine, ona batması için toplu iğne koymak

    dini bütün bir insan olmasının yanı sıra, storer'lere gıcık olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. bir de bacısını çimdiklemek olayı var ki, hem böylesine mütedeyyin olup hem de bacıyı çimdiklemek nereye konacak hiç bilmiyorum. sanırım bir de annesini ve babasını ev ile birlikte yakmak gibi çılgın arzuları olmuş ki ergenlik diye düşünüyorum ben.

    demek ki koskoca fizikçi de olsan, ergenliğini yaşıyorsun aga.

  • ayaklanmayı boşver de o nasıl bir sis çökmesidir.nasıl inecek uçaklar oraya merak ediyorum? yer konusunda baştan beri yapılan eleştiriler sanırım doğru çıkacak.

  • 20 li yaşlarda en büyük çılgınlık bungee jumping ya da wakeboard yapmak iken şimdilerde en biyük çılgınlığım kırmızı et yemektir, kolestrol inip inip çıktıkça bi hoş oluyor kafam mafam her yerim. herhalde bir 20 sene sonra da en büyük çılgınlığım mecidiyeköy'de karşıdan karşıya geçmek olacak.