hesabın var mı? giriş yap

  • - karinizla bir gece icin bir milyon dolar veririm
    - peki beş yüz bin lira farkla buyuk secim ister misiniz?
    - nasıl büyük seçim anlamadım?!
    - dur şu pantolonumu bi indireyim anlarsın şerefsizin evladı seni

  • ıı. basileios'un yeğeni.

    978 doğumludur.

    47 yaşında prenses, 50 yaşında imparatoriçe olmuştur.

    babası tarafından everildiği memur asalet sınıfının bir temsilcisi olan istanbul valisi romanos argyros ile mutsuz oldu (1028-1034). fani hayatın nimetlerine olan susuzluğu onu yakıp kavuyordu. evliliğinde sevgisiz kaldığı yetmezmiş gibi aidatı da elinden alınmıştı. aşkı bulduğu vakit imparator eşini gözden çıkarmaya hazırdı. nitekim harem ağasının kardeşi olan köylü çocuğu genç mikhail'e aşık olunca ihtiyar eşini ortadan kaldırttı. bu olayın akşamı da genç aşkıyla evlendi. böylece mikhail imparator oldu (1034). lakin bu sırada 56 yaşında olan zoe umduğunu yine bulamadı. zira genç aşkının ona olan ilgisi tahta çıkar çıkmaz son buldu. üstelik önceki eşine karşı davranışından ötürü tehlike addedildi ve göz hapsine alındı (1034-1041).

    4. mikhail ölünce yerine yeğeni 5. mikhail geçti. zoe bu imparator tarafından manastıra kapatıldı. bu olayın ardından asalet ve kilise sınıfı birleşip 5. mikhail'i tahttan indirdiler ve zoe ile kardeşi theophano'yu tahta çıkardılar (nisan 1042).

    zoe ve kardeşi theophano'nun ortak iktidarı çok kısa sürdü. kabiliyetsizlikleri bir yana aralarında büyük bir nefret vardı. bu halde yürütme kontrolden çıktı. iktidarı bir erkeğe bırakma kanaati doğdu. böylece zoe üçüncü evliliğini yapacaktı. senatör konstantinos ile evlendi ve konstantinos imparator oldu. zoe 64 yaşında idi.

    konstantinos saltanatını zoe ve kardeşi ile paylaştı. hep beraber devlet hazinesini har vurup harman savurdular. zoe ile konstantinos arasındaki ilişki hayli genişti. zoe, imparator eşinin ikinci karısının yeğeniyle apaçık aşk ilişkisi içinde oldu. bu arada halkın tepkisini de umursamıyordu. imparator olan eşi konstantinos ise metresini saray törenlerinde zoe ile birlikte takdim edecek denli rahattı...

  • "1,5 hafta önce yaşanan doğaüstü olaylardan sağ kurtulmayı başaran tek erkek: itü makina mühendisliği bölümü öğrencisi e.g, kadınlardan yine yüz bulamadı"

  • iran yine şaşırtmıyor.

    sonuçta sivil uçak ile savaş uçağını ayırt edemeyen gerizekalılar topluluğudur.

  • başımdan geçeni anlatayım siz anlayın..

    babam ile birlikte akşam yemeğini dışarıda yiyecektik. babam da beni oturduğumuz semt içersinde bir restauranta yönlendirdi. adımı da verirsen yardımcı olurlar orada bekle bende geliyorum birazdan dedi. ben dediği yere gittim oturdum ve beklemeye başladım ama babamdan kimseye bahsetmedim. ne fark eder ki dedim gelince zaten babamı tanıyan varsa görecek dedim. beni tanımasına gerek yok diye düşündüm. beklerken önüme servis açılmaya başlandı. kaşık çatal ve salata tabağı geldi önüme. bir süre sonra babam içeri girdi. içeride hoş beş ayak üstü sohbet ettikten sonra beni gördü yanıma geldi. restaurant sahibi ile benim oğlum işte falan diye beni de tanıştırdı. o arada hemen birisi geldi ve önümde ki salata tabağını aldı ve dolaptan başka bir salata tabağı geldi önümüze!! içeriği aynı olan tabak samimi bir yakın çıkınca neden değişmişti acaba ?

    edit: restauranttan çıkarken sorduğumda ilk tabak içerisinde ki malzemelerin taze olmadığını söylediler bana. ama öyle bir geçiştirdiler ki o tabağın artıklardan toplanmış olma ihtimali çok büyük olasılık...

  • evinde leopar beslerdi, kendi adamı tarafından bacağındaki atardamardan vuruldu. ihale mafyasının başındaki adamdı.
    cenazesine süleyman demirel gitmiş ya da çelenk yollamıştı.

  • görüntüleri izledim dayak mayak yok beyler. bu olayla beraber sosyal medya'nın güvenilmezliği de kendini göstermiştir. duyarlı gençlerimiz otu boku linç etmeye bayılıyorlar.

  • ben bu kadini taniyorum.

    14 mayis'ta gavura vurur gibi muhru ampule vurdu. opusmeyi gunah belledi ama milyonlarca isgalciyi, ekonomik krizi, yalan, dolani, hirsizligi onayladi. ama birbirini seven iki kisinin opusmesine dayanamadi, ahlaksiz dedi.

    bu kadini hepimiz taniyoruz. ulkenin yarisindan 2% daha fazla sayilari.

  • olmayan protestodur. geç gelen hamburgeri, iade edemediği donu, gol atamayan kenan karamanı protesto eden bu kadim halk, batmakta olan ekonomisini protesto e-d-e-m-i-y-o-r.

  • adam cesaret etmiş, cesur bir karar almış gidiyor.. cesaret edemediğiniz şeylere cesaret edenleri kıskanmayın, destek olun bir zahmet..