hesabın var mı? giriş yap

  • 1993’te istanbul’da kuruldu.

    1997’de hard rock ve grunge tarzı çalışmalarıyla oluşturdukları ilk albümleri “tuzlabuz” çıktı. özellikle bütün bunlar düş adlı parçanın klibiyle dikkat çektiler.

    ancak dağıtım yetersizliğinden kaynaklanan nedenlerle, topluluğa olan talep yanıtsız kaldı.

    şu sıralar emre dışında tüm elemanları değişen topluluk yeni kadrosuyla yola devam etmekte

  • adamlardır. en has adam onlardır. adamlığın kitabını yazmışlardır. adamlık kanlarında vardır. adam olarak doğmuşlardır. adam olarak öleceklerdir. bu arada çok adamlardır.

  • bu dayı da mı kısa etek giyip gece dışarı çıkmış? nereye gidiyor lan bu ülke? allah cidden belamızı verdi galiba.

    debe editi: ben sana debeye giremezsin demedim adam olamazsın dedim.

    -babam-

    ikramiyeyi yatır lan kanzuk.

  • dunyanin cesitli yerlerinde 3000 yildir gorulen hastalik. gunumuzde aids ne ise zamaninda cicek hastaligi oymus. hastaligin asisi bulunmadan once sadece avrupa'da senede 400000 kisiyi oldurmustur. dünya sağlık örgütü (bkz: who)ne gore hastalik isvec ve fransada her on cocuktan birisini rusyada ise her yedi cocuktan birisini oldurmustur.

    hastalik dunya uzerinde pek cok kisiyi etkiledi. fransa krali 15. louis bu hastaliga yenik dusmustur. ingilizlerin cok sevdigi birinci elizabeth cocukken bu hastaligi gecirmis ve bu hastaligin izlerini saklamak icin agir makyaj kullanmistir.

    yedi yıl savaşları'nda biyolojik savasin erken bir ornegi olarak cicek hastaligi mikrobu tasiyan battaniyeler delaware'li kizilderililere bilinci sekilde verildi.

    avrupa ve amerika'daki hastalar halkla temas icinde olmamasi icin hastalari ada yada sehir disindaki hastanelere kaldirdi. (bkz: roosevelt island cicek hastanesi)

    amerika ve avrupa ulkelerinin yogun cabalari sonucunda 1979 yilinda hastaliga yenecek asi uretildi ve hastalik insanlik tarihinden silindi. cicek hastaligi ayni zamanda insanlik tarihinden silinmis tek hastaliktir.

  • ben coğrafyaya o kadar meraklıyım ama yine de tutup haritaya bakmam gerekti. 48 bin nüfuslu, 1300 km2'lik bir ülkenin mahalle esnafından oluşan takımına nasıl yenilirsin arkadaş! hacı hüsrev'den 11 adam toplasan bu adamlarla berabere kalma şansın yüksektir. sen dünya üçüncüsü payesini taşıyan bir takımsın. bu ne rezillik?

  • aslında hep var olan hatta 1999 senesinde sevim tanürek tarafından bir yaya geçidinde kullanılmak istenen , ama kırmızı ışık ihlali yapan başbakanın oğlu ,ehliyetsiz burak erdoğan tarafından yaşam hakkının geri alınması ile biten haktır.

  • domuz eti yemeyecek kadar müslüman, psikolojim bozuldu artık yemiyorum ayağına tazminat kovalayacak kadar düzenbaz şahıs içerdiğini düşündüğüm haber.