hesabın var mı? giriş yap

  • sen yoksan başkaları var demektedir ve sizi kıskandırmaya çalıştırmaktadır. kızı sizin de takıldığınız çevreye getirir, gözünüzün önünde sarılır samimi olur. hatta gelip sizinle aynı masaya oturur ki tepkinizi yakınen ölçebilsin. bu sırada siz de ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuzu farkedip sevinebilirsiniz.

  • doğaüstü birtakım olaylar. diyelim derstesin, hoca sözü sana verdi. dönüp de sana bakıyorsa, ohaaaa.

    kesin seviyor lan.

  • (bkz: yürek hoplatan başlıklar)

    11 yaşındaydım, televizyonu kapatıp ansiklopedileri açtım. bir daha televizyonla ilişkim olmadı. ansiklopedileri de her zaman delice sevdim. bir süre sonra hayatımıza bilgisayarlar girdi ve matbu ansiklopediler "yetersiz" kaldı elbette. ama ben hala google'a sorarken bir tuhaf olurum, uzun süre arayamam bulmaya çalıştığım şeyi, pes ederim kısa sürede. bilgi kirliliğinden bunalırım. bilmek istemediğim şeylere maruz bırakılmaktan rahatsız olurum. mesela bu yeni nesiller bilgi kirliliği deyince boş boş bakarlar. neden? çünkü ansiklopedi karıştırmamışlar! uzun uğraşlarla derlenip, süzüle süzüle kağıda dökülen bilgiyle tanışmamışlar.*

    velhasılıkelam, çok güzeldir. çocuk olmak ve torson kadar büyük ansiklopedileri karıştırmak. içlerinde kaybolmak... yürek hoplamasının sebebi de yalnız değilmişim hissidir.

  • bacaktan vurulan nasıl ölüyor yazmış birisi. evet dostum, bacakta zaten atar damar falan yok, bacak sadece deri ve kemikten oluşuyor.

    bir insanın ölmesi için alnından bazuka ile vurulması lazım. burada bir komplo kurulmuş.

  • fakiriz diye demiyorum ama iki gün önce eve hırsız girdi, hayatımdan yarım saat çaldınız diye not bırakıp gitmiş

  • geçen sene 7-8 liraydı neden 20 oldu demiyor da adam 27den 20ye düşüşünü kutluyor. teşekkürler akape.

  • hogwarts'a çağrılsaydım eğer (ki hala umudum var, okumanın yaşı yoktur) girmeyi en çok isteyeceğim bina olurdu. ne hangi sınıf olursa olsun birbirleriyle liseli gibi çekişen gryffindor ve slytherin ikilisi ne de hiç etliye sütlüye bulaşmayan hufflepuff... safkan takıntısı yapmadan, gereksiz ve anlamsız cesaret gösterilerine de girmeden efendi gibi büyülerimi, iksirlerimi öğrenir mezun olurdum. hem ismin zeka ile özdeşleşiyor yahu buraya kabul edilince, daha ne olsun? j.k. rowling'e de bu binanın hakkını doğru düzgün veremediği için teessüflerimi bildiriyorum ayrıca.

  • gelen mesaj;
    "ısrar etme artık. olmayacağını defalarca söyledim sana. çıktığım biri var ve gelecek ay nişanlanıyorum, kendine gel. son kez söylüyorum ve uyarmayacağım. devam edersen polisi arayacağım. yoluma çıkma, uyarıyorum!"

    platoniğin gördüğü;
    " *s*** ***e *****. **********n* ********* ******i* ****. ç******* **** *** ** ******* ** **********o***. k****** ***. s** *e* ********** v* *************. ***** ******* ***i** **********. yo**** *****. ***r****um*"

    - seviyor işte canımın içi.