hesabın var mı? giriş yap

  • saatlerin geri alınacağını duyunca fenalaşan zafer çağlayan'a durum izah edilmeye çalışılıyor.

    debe edit: taşşak yapıyoruz da bu kan denizinde parmağı olanlar katledilen üç "can"ın silah arkadaşlarına, halka, ana babasına, vicdanlara durumu nasıl izah edecekler onu bilemiyorum.

  • ters bir durum göremediğim fotoğraftır.

    normalde, mangal kömürü mü yiyorsunuz da canınız çekti ? diye sormak lazım tepki sahiplerine. olm adam hastadır, zayıftır, oruç tutamayabilir, yılda 20-30 gün oruç tutuyorsunuz onunda yarısı riya ya gidiyor arkadaş, allah rızası için az ileride tutun orucunuzu çok rahatsızlık verdiniz ibneler.

  • bugün kasmaması sanırım imkansız. eğer bugün minimum kasmayla yayın yaparsa seneye dekoder satmaya başlar.

    debe editi: nerdeyse hiç donmadı kendisini tebrik ediyorum. dekoder satarsa ilk alıcısı benim

  • cem yılmazı ilk tanıdığım cümle, yıllardır güldüm bu lafa, hala da gülerim.

    cem yılmaz küçüklüğünü anlatırken;

    -biz çok fakirdik eskiden, abim kartondandı.

  • esnerken kulakların tıkanmasının nedeni östaki borusudur. bu kanal (tüp), orta kulağınızı boğazınızın arkasına bağlar ve normalde kapalıdır. ancak esnerken, yutkunduğunuzda veya belirli hareketler yaptığınızda bu kanal kısa süreliğine açılır ve kulak zarlarınızın her iki tarafındaki basıncı eşitler.

    östaki borusu tam olarak veya yeterince hızlı açılmazsa orta kulak ile çevre arasında basınç farkı oluşabilir. bu basınç dengesizliği, kulakta tıkanıklık veya dolgunluk hissine neden olur. ayrıca kulak zarının geçici olarak içe veya dışa doğru şişmesine neden olarak kulak tıkanıklığı hissine de yol açabilir.

    esneme, kulak tıkanıklığını tetikleyebilecek birkaç eylemden sadece biridir. yutma, sakız çiğneme veya uçakta uçma gibi basınç değişikliklerini içeren diğer faaliyetler de benzer kulak duyumlarına yol açabilir.

  • ozan’ın haklı olduğu tartışma. sırf magazinci olduğu için bir pakistanlının gizlice çekip servis etmesinden farkını göremediğim şey. ikisinde de rıza yok, ikisi de teşhircilik.

  • bu kadar araba kullanmayı bilmeyen insanla birlikte aynı yolda araba kullandığımı farkettiğim için gerçekten gerginim. bir süredir yokuşta kalmayla ilgili başlıklar açılıyor, entryler kasılıyor.

    hiç biriniz mi araba kullanmayı bilmiyorsunuz be?

    bas frene (ayak freni! ) kalkacağın zaman debriyajdan ayağını yavaş yavaş çekmeye başla, (bak frenden kaldır demedim ayağını mal mısın?) araba titremeye başlayınca, devir göstergesi aşağıya doğru hareketlenmeye başlayınca frenden ayağını yavaşça çek, hiç bir hareketi hızla yapma ki heyecanlanma! frenden çekince de gaza bas! bu kadar basit bir olay için yaratılan şu kaosa bak ya!