hesabın var mı? giriş yap

  • ben : erkek
    eşim: kadın

    ilk evlendiğimizde mecbur paraları birleştiriyorduk.. çünkü her orta direk türk genci gibi evlenirken çektiğimiz kredilerin borçları vardı. o zamanlarda gelirlerimiz birbirine yakın rakamlardı. eşim maaşı yattığında maaşının büyük bir bölümünü bana verir, ben kendiminkiyle birleştirir borçları öder, evin diğer giderlerini falan hallederdim.

    şimdi evleneli 6 yıllık bir süreç geçti. ben iki kez terfi aldım. eşimin maaşıyla benim maaşım arasında belirgin fark oluşmaya başladı. artık ondan hiç para almıyorum. hâlâ evin bütün ödemelerini ben yapıyorum. araç giderleri, kredi kartları sağlık sigortaları vs. hepsini ben ödüyorum. eşim ise kazandığı parayı ne yapıyor bilmiyorum. tek bildiğim eve hergün kargo geliyor. sanırım eşim trendyol'a çalışıyor.

  • şu duruma göre türkiye süper lig 2.si, 3 eleme turu oynayacak. (avantajı ise ispanya, ingiltere, italya ve alman takımları yer almıyor.)

    elemelerden belirlenecek son 6 takım için muhtemel güçlü rakipler ise fransa 3.sü, portekiz 2.si, rusya 3.sü, ukrayna 2.si, hollanda 1 ve 2.si, isviçre 1.si. lig ikincisinin sahip olduğu avrupa puanı ile bu eşleşmeleri kağıt üzerinde zayıf takımlarla eşleşme şansı mümkün olabilmekte.

    avrupa liginde ise türkiye kupası sahibi direkt gruplara katılırken, lig 3.sü 2, lig 4.sü 3 eleme oynayarak avrupa ligine dahil olmaya çalışacak.

  • euro ile aldıysan euro ile ödeyeceksin. herkes aptal bir sen mi akıllısın mk? o zaman depozitoyu tl ile alsaydın. ver mahkemeye uğraşsın dursun.