hesabın var mı? giriş yap

  • mutlaka senede bir kez ara ara alınması gereken muhteşem "eski trt" dizisi. ardından bir doz yeditepe istanbul, bolca da yedi numara alınırsa pek âlâ. dizinin çekildiği dönem ile günümüze bakınca neredeyse absürt dizi kategorisine girecek. yeni medyanın gözümüze sokarak çizdiği; sindirilmiş, güçsüz, korkak ve ağlak kadın profillerinden çok daha farklı kadınların hikayelerini anlatmış meğerse. izledikçe bunlar o dönemde* nasıl çekilmiş ve izlenmiş diyorum. şaşırıyoruz tabii artık şaşıfelek'te olan olaylara. (kelime şakası yaptım uu beybi.)

    günün repliği 9. bölümden geliyor.

    --- spoiler ---

    ay, bu sefer reçel yapmadan toparlanamayacağım... mutlaka reçel yapmam lazım.

    --- spoiler ---

  • çok ilginç gelen insanlardır bunlar.

    saç kestirmez kenarda oturur ve berberle sohbet eder. ya da saç kestirir ama hiç para ödemez. emlak, toprak yer köy konularından konuşurlar ve giderler.

    her berberde istisnasız olur bunlar. her seferinde yanılırım ve sırada zannederim bu adamları ama öğrenirim ki müşteri değil bu kişi.

    kim bunlar acaba lan.

    edit: şokenzi oldum. başlığı açıp unutmuştum pek iplenmez diye ama meğer ne çok fark edeni varmış bu herifleri. seviyorum lan seni sözlük.

    edit: başlığım taşınmış. kimsenin bulmadığı bir şey buldum diye sevinmiştim. gözüne dizine dursun ssg al kırdın işte kırdın.

  • sadece "ööö öö" ibaresini aratınca (tırnaklar hariç elbette) sürpriz öğütler veren sözlük eğlencesi:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaööööööaaaöööööööaaaaööööööaa
    aööööööööaaööööööööaaööööööööa
    aööaaaaööaaööaaaaööaaööaaaaööa
    aööööööööaaöööööööaaaööööööööa
    aööööööööaaööööööaaaaööööööööa
    aööaaaaööaaööaaaööaaaööaaaaööa
    aööaaaaööaaööaaaaööaaööaaaaööa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa