hesabın var mı? giriş yap

  • ukraynada sahilde şahit oldum. önümde kız vardı denize yakın şezlongda. salatası geldi, salatayı aldı denizi arka planda bırakacak bir sürü pozlar dudak büzmeleri vs yaptı, sonra salatayı kenara koydu yüzmeye gitti, yemedi lan salatayı. ibretlik mal.

  • efsanevi ve hileci bayan yaratiklar. norvec'te yasadiklarina inanilan, troll ailesinden oldugu dusunulen, uzun oldugu icin saklamaya calistiklari kuyruklari olan guzel kiz gorunumundedirler. efsaneye gore genc erkekleri kendileriyle evlenmeye ikna ederler ve kilisede evlilik gerceklestigi anda sakladiklari kuyruklari ortaya cikar, fakat artik evlenmislerdir. daha sonra eger erkek kiza kotu davranirsa huldra cirkin bir kadina donusebilmektedir ve erkek uzulup pisman olmaktadir. (bkz: kjos selaleleri) norvec'teyseniz huldra kizlarinin canlandirilmis maketlerini gormeniz icin bergen'de flam istasyonundan trene binip myrdal istasyonuna gitmeniz gerekecek. buyuleyici bir goruntu, siddetle tavsiye olunur.

  • sığ tuz göllerine verilen isim. tuz ve su ikilisi güneş ışığını bir ayna gibi yansıtabildiği için bu mekanlarda hayalleri ve masalları andıran manzaralar görebilirsiniz.

    suyun derinliği en fazla 20-30 cm civarında olduğu için rahatlıkla arabayla girilip yüzeyinde gezilebiliyor. eğim sıfır olduğu için ortam dümdüz gözüküyor ve 20-30 km uzaktaki yapılar bile gözünüzün önündeymiş gibi gözüküyor. bu da hoş bir göz yanılmasına sebep oluyor. bu mekanlarda güneşin doğuşu ayrı güzel, batışı ayrı güzel olmaktadır.

    salt flat'a uzaktan bakınca karlarla kaplı bir ova gibi gözüküyor ama yaklaşınca aradaki farkı rahatça görebiliyorsunuz. karla kaplı bir ova sadece beyaz rengi yansıttığı için bembeyaz gözükür. salt flat tüm renkleri yansıttığı için dev bir ayna gibi gözüküyor. dünyadaki en büyük salt flat bolivyada bulunmaktadır ve "dünyanın en büyük aynası" veya "tanrının aynası" lakaplarıyla bilinmektedir.

    buyrun izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=1vpmd3wmazo

  • 2-3 yaşlarındaki yeğenim ailece toplandığımız bir ortamda dedesiyle konuşur:

    -dedee dedee
    -efendim yavrum
    -benim babamın kuyruğu var ama
    -nasıl kuyruk
    -banyodayken delikten baktım kocaman kuyruğu var.
    -.....

    millet kopar.eniştem.....

  • sozlukte ne kadar boktan insanlarin oldugunu gosteren patlamadir. istanbul'da tanidigi ailesi olup sehir disinda yasayan bir suru adam var. panikle basliga bakiyosun nerde olmus ne olmus diye, yok efendim surdan duymus, buradan duymamis, bize ne... gelip espri kasiyor bir de yok izmir'den duyulmamis da bilmemne.

    butun ulke diken ustunde, daha bir ay olmadi ankara'da 100 kisi oldu, adam gelip burda futursuzca espri yapabiliyor ya, insanliginiza tukureyim.

    edit: patlamayla ilgili bilgiler bu entri'de yeterince mevcut (bkz: #56642929)

  • boş kağıt vererek 100 almak...
    evet, yanlış duymadınız.
    ahmet cemal'in "basında yaratıcı yazarlık" dersinin sınavında başıma gelmiş, tüm akademik yaşamımda beni en çok etkileyen olaydır.
    yoklama almayan bu hocamızın dersine her hafta 08.30'da gitmiş, not tutmuş ve konuşmuştum.
    sınav başladığında gelip kulağıma eğilerek "sizin yazmanıza gerek yok. ne yazabileceğinizi biliyorum." diyerek kağıdımı alıp, sınavdan yollamıştır.
    her zaman saygı ve sevgi ile anacağım efsane bir entelektüeldir ahmet cemal.
    şimdi bile gözlerim doldu.

  • ilk 4 madde için ölmeye ve öldürmeye hazırım.
    bunun ülkücü olmakla alakası yok.
    t.c. nin temeline dinamit koyup yıkmak isteyenlere cevabımdır.

  • 3,5 yaşından beri lösemi olan dünyalar güzeli 7 yaşındaki kız çocuğunun operasyona girerken ona hüzünlü bakan bir çift göze "üzülme annecim, ben alıştım artık" demesi...

    sözün aransa bulunamadığı o korkunç kuyulu düğümlü yerden: huzur içinde uyu melek.

    edit: meleğimiz dolayısıyla hala zaman zaman baş sağlığı mesajları alıyorum. bir yakınımızın kızıydı, annesinin yaşadığı acıları inanın ben de tahmin edemem.