hesabın var mı? giriş yap

  • entrylerin çoğunluğu bıkkınlıkla dolu. insan biraz kafa yorsa evliliğin bi rutinden ibaret olduğunu anlar. ne sanıyordunuz ki?

    bu size taa çocukken öğretilen bi şey. küçükken hiç mi evcilik oynamadınız? kızlar o oyunlarda neyse evlenince aynısını yapıyor.

    ''ben meğersem yemek hazırlıyormuşum, sen de o sıra işten gelmişsin. bu da senin iş çantanmış. kapıyı çal şimdi'' gibi cümleleri hiç mi duymadınız çocukken? bak o oyunlarda bile ne olacağı üç aşağı beş yukarı belliydi. o oyunlarda bile talimatı kadından alıyordunuz. evlenince de alacaksın. gerçi doğru, evcilik oynamaktan çoğu zaman sıkılırdı çoğu erkek çocuğu. hemen doktorculuk oynardı. evet. sizin de ne olduğunuz taa çocukkenden belliymiş.

    bugünü de bu haklılığımla bitiriyorum.

    edit akbayram: ben hic evlenmedim. sadece iyi gozlemliyorum.

  • yazarlığa meslek muamelsi yapanda, anca bizim ülkede olur.
    sen fikir adamısın ,düşünce insanısın,hayatta eksik ve yanlış gördüğün ne varsa bi şeyler yazmakla mükellefsin.
    aydınların sustuğu yerde ,cahiller bağırırmış.
    iki yıl sonra ülke çok farklı olacak sanki, yine gençler ölecek , yine zalım zülmüne devam edecek,ama bu arada senin paran bittiği için yazman gerekecek.

  • "altin kalpli adam"
    milliyet

    "altin yurekli adam"
    hurriyet

    "altin"
    haberturk

    "hukumete darbe plani"
    sabah

    "hukumete darbe plani"
    star

    "hukumete darbe plani"
    yeni safak

    "hukumete darbe plani"
    aksam

    "hukumete darbe plani"
    takvim

  • anne, bunun sadece basit bir saç kapatma değil, köleliği kabul etmek olduğunu bildiği için tepki göstermiştir. açın normal bir dini sohbet dinleyin. sohbetin yarıdan fazlası kadının tahakküm altına alınmasıyla ilgilidir. kızı için doğru olanı yapmıştır. haklıdır.

  • çoğu ikinci el araçta rastlayacağınız mevzulardan biri, emniyet kemerinin "dirençle kandırılması" sürecidir. daha önce emniyet kemeri ve/veya airbag açmış aracın ikaz lambasını söndürmek için ön koltukların altından kabloları birbirine bağlanır ve motor beynine yalan bir şekilde "her şey yolunda" sinyali gönderilir, böylece airbag ışığı söner.

    ancak bu şekilde kandırılmış airbag veya kemerler kaza esnasında tekrar patlamaz. ayrıca kemerin patlaması için airbag'in patlamasına da gerek yoktur, hafif kazalarda airbag devreye girmese de kemer patlayabilir ve bu durumda da arıza lambası yanar.

    velhasıl sadece alıcıyı kandırmak için yapılan bir işlemdir zira airbag ve kemer mekanizmaları inanılmaz pahalıdır (aracına göre şu anda 15 bin civarına geliyor airbag + iki kemerin değişimi).

    patlak emniyet kemeri tutup sertçe aşağı çekilerek anlaşılmaz, sertçe çekince kilitlenme süreci mekanik bir harekettir ve kolay kolay bozulmaz. patlak olan kemerler de aşağı çekince kilitlenir. ancak patlak emniyet kemeri kaza esnasında sizi tutup koltuğa yapıştırmaz, sadece kilitlenir, bu da kazada yaralanma ihtimalinizi artırır. değiştirilmemiş bir airbag zaten hiçbir şekilde patlamaz.

  • polis memuru shawn currie, bir feribot iskelesinin park yasağı bulunan bölümüne motosikletini bırakan declan’a ceza kesti. neyse ki küçük declan’ı üzen ceza babasının tertiplediği bir şakadan ibaretti.

    okumayı öğrenirsek, muz cumhuriyeti olmaktan kurtulabiliriz belki

  • ben bunların kafasını anlamıyorum. eğer bim, şok, a101 fiyat şişiriyorsa olması gereken fiyata ürün satan marketler hangileri?
    bu marketlerden ucuzu yok ki amk. en ucuz marketleri enflasyonun sebebi olarak görüyorlar.