hesabın var mı? giriş yap

  • "gelecek ne zaman umut olmaktan cikip bir tehdit haline geldi?"
    "bir insani ne kadar severseniz sevin kani size dogru akmaya basladiginda geri cekilirsiniz"

    chuck palahniuk'un baska hicbir kitaba benzemeyen, kendisini de kat be kat astigi kitabi.

  • o gece kendisi cumhurbaşkanı olsa ne olurdu allah bilir ama 50 senedir ülkemizi onun gibiler yönetseydi zaten fetö puştları kurumlarımız içinde böyle çöreklenemezdi. dolayısıyla 15 temmuz yaşanmazdı. bence önemli olan da bu.

  • şöyle bir ilk sayfası var ki okuyası gelir insanın

    ragle gumm dünyadaki en önemli kişiydi- fakat bunu öğrenmesine asla izin veremezlerdi.

    ragle kurtulması gerektiğini biliyordu. ama.. bindiği taksi şehrin sınırlarını geçemiyordu... her nasılsa otobüs bileti kuruğu hiç azalmıyordu.. ve aslında acaba gerçekten otobüs var mıydı?

    umutsuz bir hareketle kasabadan ayrılmış ve yabancı bir eve sığınmıştı. belki burada, bir anda muazzam bir entrikanın öznesi haline gelmiş olduğu yanılsamasını alt edebilirdi...

    sonra televizyonu açtı. bir eğitim filmi vardı -ragle gumm'un teşhis edilebileceği hakkındaydı.

  • işçiler sendika değiştirdi diye işten at, bebek mamasına çaktırmadan gdo'lu tahıl kat, farkedilince de "biz zaten toplattık o iki parti malı" diye kırk takla at! sonra da "mutlu et, mutlu ol" diye kampanya yap, oldu aq.

    şu mutluluk işini bu kadar saplantı haline getirdiniz ya, olacaklardan korkuyorum: (bkz: ülker bebek mamasında kokain çıkması)

  • zamanında çok garip tekliflerle muhattap olduğum ölücülerdir.şimdi eski mesajlarımı aradım ama bulamadım maillerden bulursam capsleri eklerim.

    sattığım ürün iphone 3g

    takas için teklif edilenler
    1) sandal.
    bildiğin sandal amk istanbul'da öğrenci adamdım beşiktaşa dentur'un yanına mı bağlayaydım amk sandalını?
    2) deri mont (kuzu derisi ama)
    3) muhtelif ürünler içeren takas listesi. şöyle ki abi elindeki fazla ürünleri bir güzel listelemiş attığı mesajda direk seç yazıp listeyi eklemişti. gururum hiç bu kadar okşanmamıştı.

    sattığım ürün honda pcx 125 fiyat 6.500

    17 yaşında çocuğun biri gece saat 03:30'da sms atıp "hla stlksa dşneblrm" gibi kriptolu mesaj attı. mesajı da anlamadım mecbur aradım meşgule attı. bi an bekledim arkasından bir sms daha atıp "bbmlr uyyr knşmyrm" diye açıklama getirdi. pezevenk beni sevgilisi gibi yaptı mecbur mesaj attım satılık hala diye. lavuğun yazdığı az çok şöyle birşeydi

    "zaten ehliyetim yok 3.000 tl peşin vereyim 2 ay arayla 1.000tl taksit vereyim 5.000tl'ye anlaşalım"

    herhalde dedim saat geç oldu yanlış gördüm. herif bayağı vadeyle alıp 5.000 e bağlamak istedi. olmaz dedim evkur muyum ben amk dedim. "ndn yhaaa" yazdı yemin ediyorum. adam bana trip atıyor buluşup görüşsek dudaklarını büzüp "noluğğ" der diye korktum numarasını engelledim.

  • kedisini seviyordur. ayrıca sırf lüks arabaya binmek ve o aracın yakıtını, tamirini, yedek parçasını vs. karşılamak için dünya kadar para harcayan insanlar var. hem de araba canlı bile değil. buna ne diyeceksin kulak misafiri?

  • chp bereketi ile geldi maşallah, eskiden baraj kururdu şimdi temmuz'da yağmur yağıyor, aynı bereket ülkenin başına gelsin.

    çok iyi oluyormuş böyle yazmak ya :d

  • 5g ye gecmek icin uydu modulu degistirmeye gerek yoktu. 4g ayni zamanda 5g ninde altyapisini olusturur.
    cehalet kotu sey. cok kotu.

    edit: lte, yatirim maliyetlerinden yakinan servis tasiyicarinin ihtiyaclarini karsilamak icin tasarlanmistir. yazilim ve ctcss optimizasyonuyla artik jenerasyon degisiminde ciddi farkliliklar ortaya cikmamaktadir.