hesabın var mı? giriş yap

  • balon şişirmek, çamaşır suyuyla ev temizlemek, üst üste bir kutu kadar kibrit yakıp ilk çıkan kokuyu içe çekmek, kollarını iki yana açıp birkaç dakika boyunca dönmek, pencereden sarkmak, sabah gözü açar açmaz yataktan fırlamak, altı saat ve üzeri süre boyunca yerinden hiç kalkmadan ders çalışmak, uyumamak (ikinci günden sonra yaşanan kafa muazzam, dört günden sonrakini anlatmaya dilim varmaz), yastığa suratı gömüp nefes yettiğince çığlık atmak, yarım metre yükseklikten atlamak (min. x5 tekrar), salıncakta kafayı geri atarak sallanmak, kaydıraktan ters kaymak, yine parktaki o ellerle tutularak ilerlenen demir çubuklu şeyde dizlerini sıkıştırarak baş üstü durmak, uhu koklamak, çıkan yürüyen merdivende iniyormuş gibi durmak, hareket halindeki arabadan kafayı çıkarıp gözleri kapatmak, aşık olmak, iş makinası izlemek, taraftar kavgası olan ortamda bulunmak, otobüste çılgınlar gibi ağlayan üç yaşlarındaki çocuğun yanında oturmak, yeni doğan bir buzağının ve annesinin hareketlerini izlemek, üst üste iki demlik çayı tek başına içmek, aldatılmak, uzun zamandır görmediğin ve çok özlediğin birisine koşup hızla sarılmak, yanından geçen seçim otobüsünün şarkısına maruz kalmak... hepsinin sonunu garanti ediyorum. benden bu kadar. narkotik peşimde.

  • dolarla maaş alıyordum ve her gün dolar düşüyordu. 1.6lardan 1.1e kadar geldi ve bu böyle gitmez, maaşımızı tlye çevirin diye isyan çıkardık.

    ve başardık, 1.1den tl ye sabitledik maaşı.
    çalışma hayatımda istediğimin olduğu tek olay budur.

    dua: allah kimseyi vizyonsuz yaratmasın

  • "erkek arkadaşı fark etmesin diye aynı yerden öpmek gibi bir avantaj verir size."

    --piç iyimserin el kitabı, sâhife 74

  • vaktinde dolmabahçe camisinin müezzinini korumayan güruhun başlattığı kampanya. dolmabahçe camiisinin müezzini 'ben din adamıyım, yalan söyleyemem, o gece burada içki içilmedi' dediği için sürgüne gönderilmişti ve sesiniz çıkmamıştı.

    şimdi 'cumhurbaşkanımızı koruyun' temalı sela okuyan müezzin için neden bu kadar ayaklandınız? samimiyet önemli bişey!

  • şuna fenomen menomen diyip sempatikleştirmeyin amk. ergen sürüsünün lideri olur anca. hakan hepcana gülenin hakan hepcan kadar aklı yoktur

  • en sevdiğim çocukluk anılarımın olduğu dergi. şimdi olsa yine alırım zengin falan değildik hatta zor geçiniyorduk ama yine de ben ne yapar eder aldırırdım, her hafta değil ama ayda 1 kez kesin alıyordum bir keresinde 1 haftada 2 kere almışım haftalık çıktığını falan bilmiyorum tabii aynısı olduğunu görünce çok üzülmüştüm hediyeleri farklıydı o yüzden anlamadım. çok severdim çok mutlu olurdum o heyecanı tarif edemem her köşesini her ayrıntısını okurdum çocukların resimlerinin yayınladığı bir bölüm vardı ben de göndermek istedim çizdim resmimi güzelce zarfa koydum adresi yazdım babama verdim göndermesi için yayınladılar mı diye bakamadım her hafta alamıyordum inşallah yayınlamışlardır. yanındaki hediye oyuncaklar da en sevdiklerimdi beyblade çıkmıştı bi kere nasıl mutlu olmuştum mektup yazıp okula davet çocukların okuluna giderdi yalvaç ural bizimkine gelmesini çok istemiştim tabii olmadı öyle bi şey.

  • hiç de ayıp olmayan durumdur. adam nerden bilsin kalecinin dizinin döndüğünü? druid shaman falan mı futbolcular amk? adamlar ligin en az gol atan takımı, belki sene sonunda ligde kalacaklar o golle. sikmişim duyarınızı.

  • kıyamam ya nasıl da boynu bükük savaş mağduru...ülkesinde barış olsa toprağını terk edip bize sığınır mıydı bu masum yavrucak:(

  • ancak ve ancak üretimi sırasında yıllandırılacağı düşünülerek imal edilmiş şaraplar için gerçekleşen olay. sofra şarabını istediğiniz gibi saklarsanız elde edemeyeceğiniz, bir değeri olmayacak durumu teşkil etmektedir. yıllanmak için hazırlanmış şarap varilden şişeye alındığında biraz tatlıdır. 6 ay beklenirse mayhoş olmaya başlayabilir. tekrar yumuşak ve hoş olması için 5 yıl geçmesi gerekir. yıllandıkça oluşan bu gelişmenin sebebi tanindir. ayrıca etil alkol ile tartarik asitin dengeye gelmesi de 13 yıl alır. kafadan 20 yıl bekletilmesi gereken olay. bunların yanında şarap, karanlık bir yerde serin bir ortamda (tercihen 12 derece) ve yatık olarak saklanmalıdır. şişenin mantarının kurumaması ve şarabın hava almaması için ortam biraz da nemli olmalıdır.

  • yav arkadaş eskiden bu fetöcülere kopya çektirdiniz, yüksek puanlarla kadrolara yerleştirdiniz. bugün fetöcüler artık kopya çekemiyor (ya da ben öyle sanıyorum), bu seferde bileğinin hakkıyla puan alanları atamıyorsunuz, ne idüğü belirsiz tipleri alıyorsunuz. amk’dum yerinde az emeğe saygınız olsun, bare ilk onu ilk onbeşi doğrudan atayın. yazıktır, günahtır. bu kadar da aç gözlü olmayın ya.