hesabın var mı? giriş yap

  • mikrofonun karşısına kendini atıp dakikalarca propoganda yapıyorsan sonuçlarına da katlanacaksın. dede mede fark etmez.

    neden bizim dedemize ninemize böyle şeyler yapan olmuyor acaba bir düşünelim bakalım. belki parti örgütünden fırlamış gibi konuşmalar yaparak insanları dellendirmedikleri içindir.

    ek: bu entry'i düşünce ve ifade özgürlüğü açısından eleştirenler olmuş. ben dede fikrini açıklayamaz demiyorum, açıklar. ama onun fikrine katılmayanlar da bunun karşılığında dedenin eline verm- protesto hakkını saklı tutar. sonuçta burada akp'lilerin diğer partililere yaptığı gibi sözlü ya da silahlı bir saldırı yok. basit bir tepki gösterme var. demokrasi böyle bir şeydir. öğreneceksiniz zamanla.

  • oha hem bisiklet yolundan gidiyor, hem köpek aniden çıkmıyor insan gibi karşıya geçiyor. çocuk olsa yerinde ona da çarpacak. yapması gereken tek şey önüne bakmak olan adamın bunu yapmaması ve suçu köpekte bulanların varlığını görmek komik.
    köpeğe çarpamasaydı az ilerde başka şeye çarpardı şüphem yok.

    köpeklere bok atmak için bok yiyecek hale gelmişsiniz.

  • keşke 'en büyük hayalim türk milli kadın basketbol takımımızla dünya şampiyonu olmak' filan deseydi.

    başörtülü, başörtüsüz diye ayırmasa çok güzel olacakmış.

  • yuzsuzlukte bi dünya markası olmak. devletin güvenlik gücünden hesap soruyor adam. arkadaş ben kafayı yiyecem sınirdan ne kaçakçılıgi yapip bu kafaya ulaşıyorsunuz? çok ilginç.

  • şu ana kadar ne laptopa, ne mutfak robotuna, ne hoparlör setine ne de vantilatöre öttüğünü gördüm. (gerçi vantilatör sinbo markaydı, sayılmaz)

    bir dahaki sefere 3.5 kilogramlık saf demir külçesiyle gireceğim, bakalım onu tanıyacaklar mı.

  • bu alkolsüz içecek, rusya taraflarında pek makbul ve yaygındır. yanılmıyorsam ukrayna ve beyaz rusya'da da bulunur. bira'nın uzaktan akrabasıdır. içindeki arpa aroması o kadar baskındır ki kendinizi fırından yeni çıkmış ekmeği içiyormuş gibi bir his verir, oldukça lezzetlidir.

    denk gelenlerin koyu kahverengi plastik şişesi olan "kvas oçakovskiy" olan markayı tercih etmeleri önerilir, denediklerim arasında en lezizidir.

  • 1998/99 yılları lisedeyiz. ilk yılı zar zor geçtik. tembel bir arkadaş vardı ama kalmıştı. yaz bitiminden sonra ikinci yıla başlarken bir baktık o arkadaşta geçmiş. akabinde...

    ben: arkadaş nasıl geçtin? bütün hocalar sana zayıf vermişti!
    a: kanka bak bakalım okulun pimapenleri güzel olmuş mu?

    müteahhit babası, okulun bütün kapı pencerelerini yaptırmış ve oğlunu geçirtmişti.

    ayrıca her tenefüs kutu kola almak neydi oğlum? zenginlik her yerde her dönemde yine zenginlik abicim.

  • imzacılardan birisince "adam noel barış ödülünü hak etmiyor" yorumuyla desteklenmiş kampanya. ciddiyse üzücü ama şakaysa çok ince mizah içeren kampanya olmuş.

  • kimse kusura bakmasın ama öğrencileri için kılımı bile kıpırdatmam. bi kere de fazla manita var desteğini bekliyorum desin biri. nerede hamallık işi var hemen yardım çağırın.

    şaka lan şaka! dualarım sizinle, artan ve artık fahiş miktarlara varan shuttle fiyatları düşürülsün hatta bedava olsun. ne sikimse artık bu shuttle.