hesabın var mı? giriş yap

  • "ortaokuldan ayrıldıktan sonra 3 yıl boyunca kuran kursuna giden ve son 1 yıldır evde bulunan kevser’in..."

    bu zihniyetin nasıl türediğini pek düşünmeye gerek yok.

  • onyargili olmadan gavuristanda bulundugunuz yerdeki marketi maksimum duzeyde kullanarak hazirlayacaginiz saheser

    -at sucugu
    -yuzde elli peynir ihtivali peynir
    -biber salcasi
    -zeytinyagi
    -4 adet dilimlenmis ekmek
    -tost makinesi

    makinanin ekmek gelecek yerlerine yagi fircayla ama bolca surun.ekmegi kizartin aralarinda sadece biber salcasi olsun.yagi cift tarafli olarak dis yuzeylerine surun ekmege yedirin.burnunuza nine evi kokusu geldiginde ekmekleri cikarin.tavada sucuklari dolastirin ocagi kapatin ocaginizin elektirikli oldugunu varsayarak yaziyorum peyniri aluminyuma sarip sonmus ocagin ustune atin.peynir tam peynir olmadigi icin macun kivamina gelecektir.bir tostu peynirli bir tostu sucuklu yapin ortadan ikiye bolun ve bir suru tostunuz olsun.ekmeklerin arasini bicakla aralayip malzemeleri boca edin.peynir ve sucugu makinada yapmadik dikkat ederseniz cunku ekmegin kizarikligini salacaklari yag azaltir.buna dikkat.bu arada bunu her gun yerseniz kabiz olursunuz at sucugu kuru oldugundan ve lif icermediginden 1 haftada karniniz siser sicamaz hale gelirsiniz balona donersiniz ama normal sucuk da bulmak zordur gavur ellerde ya oyle ya boyle bu yuzden bu harika tosta eslik edecek yulaf ezmesini yogurda katip yemeyi cidden dusunun sabahlari.

    afiyet olsun.

  • niye kan dondurması gerektiği anlaşılamayan twit. illa kanın donsun istiyorsan berkin'in 14 kilo olarak gömüldüğü gerçeğini hatırla, yeter sana.

  • "ya bu doktorların kafası çok garip.adam yıllarca benim vergilerimle tıp eğitimi almış ve 6 yıl okudum diye utanacağına ego yapıyor"

    serkancım senin vergileri hastalarla kadavralarla falan hiç ettik ya.helal et anam.

  • ekserisi 30 yaşına kadar da aşktan pek bir sikim anlamayan bir toplumun fertlerince varılmış kanı.

    yanlış beslenme, sütçü beygiri gibi yaşam, verimsiz rekabet ve benzeri tonla hayat kısaltan faktörden ötürü vücudunuzun ve hormonlarınızın normal işleyişi bozulmadıysa bitmez, bitemez.

    siz hiç çiftleşmeye inancını yitiren fare duydunuz mu aq?

  • bizi çekemeyenler yine paranın çekiciliği demiş sevgilim. ben 41 yaşındayım, sevgilim 22 yaşında. aramızda şu ana kadar maddiyatın bahsi dahi geçmedi. sadece okuluna gidip gelirken otobüste zorlandığı için arabamı ona verdim, ben işe servisle gidip geliyorum. bölümü zor olduğu için okurken çalışamıyor. bu sebeple ev kirasını ben ödüyorum. kyk kredisi almasını istemediğim için o ihtiyacını da ben karşılıyorum. güzel gözükmesini istediğim için makyaj malzemelerini de ben alıyorum hep. o da beni çok seviyor. yalnız mezun olmasına yakın biraz soğuk davranmaya başladı ama sanırım okulu biteceği için stresli..

  • sagda solda buldugum bilgilere gore,

    - karisi sara ile yikilmakta olan iliskileri adina, 1975 yazinda bir gece kulubu masasinda yazmis bu sarkiyi
    - bir kerede grupca kaydedilmis, kanal kayit yapilmamis, bu yuzden bu kadar dogal
    - kadin vokalle dylan hic tanismiyormus, kadini bir yerlerden bulup kayda getirmisler. el sikisip sarkiyi kaydetmeye baslamislar. kadinin adi emmylou harris.
    - emmylou harris sarkiyi bilmiyormus. onune sozleri koyup calmaya baslamislar. bir gozle sozleri takip ederken digeriyle dylan'a bakiyormus. dylan sarkiya girmesini istediginde kadina dokunuyormus. ikisinin vokalindeki tatli uyumsuzluk ve dogalligin sirri biraz da bundan olsa gerek. albumun geri kalaninda da bu taktigi uygulamislar.
    - sarkinin basindaki, yine karakteristik bass solosu oraya rastgele gelmis, aslinda keman planlamislar. kayda girdikleri anda keman hazirliksiz yakalanmis, gitarin tingirdadigini duydum, keman hazir degildi, birinin bir sey yapmasi gerekiyordu, ben de ufak bir solo attim diyor rob stoner.

  • görünen o ki 20 tl'ye satılsaydı şüphelenilmeyecek sosistir.

    - efenim sosisi 3.50 liraya mal ettik. 4 lira etiket fiyatı olabilir.
    + 20 lira yapın onu siz.
    - ama efendim satış politikamıza aykırı.
    + ekşicileri şüphelendirmeyelim yok yere. 20 lira yapın dedim.

    halbuki sosis fiyatından bağımsız şekilde zararları olan bir gıda.