hesabın var mı? giriş yap

  • anlamsız polis şiddetinin bir diğer halkası. gün itibarı ile bu ülke bunu da görmüştür.
    zamlara karşı evden getirdikleri yiyecekleri okul arkadaşlarıyla paylaşarak kantini boykot eden lise öğrencilerini okul yönetimi engellemek istedi; yönetimin çağırdığı polis üç öğrenciyi göz altına aldı.
    http://www.milliyet.com.tr/…akika&articleid=1331891

    işin garip tarafı, bir müdür yardımcısı önce yiyeceklerin satıldığını öne sürüp öğrencilere müdahale etmek istemiş de sonra öğrenciler satış yapmadıklarını söyleyince "bu simitlerin içinde uyuşturucu satmadığınızı nereden bileyim?" diyerek boykota son verilmesini istemiş ve masayı dağıtmaya çalışmış. beceremeyince de polis çağırmış.. küçük bir manga halinde gelen polis de, darp ederek o taze beyinleri göz altına almışlar.

    ben senin gibi eğitim neferinin de, göz yumanın da, gelip müdahale edeninde... ya ben lan neyse bir şey demiyorum

  • iranlıların bir kısmının daha uçaktayken başörtülerini çıkarıp attığını, hatta bazılarının uçağın tuvaletinde üstünü değiştirerek askılı t-shirt, şort vs giydiğini, üstelik iranlı kızların genellikle güzel ve bakımlı olduğunu bilmeyen arkadaşları rahatsız eden durum.

    sıkıntı yok gelsinler.

    sen hiç ingilterenin fransanın iranlı turist gelmesin, hintli turist gelmesin, afrikalı turist gelmesin vs. dediğini duydun mu?

    edit: türkiye'de millet üstsüz denize giriyor ama yukarıdaki edite göre şort giyen iranlı müslüman ülke olduğu için türkiye'ye gelmezmiş. allah akıl fikir versin, ne diyeyim?

    edit 2: eleman sayfalarca ayar yiyince entry'sini baştan aşağı değiştirmiş ama orijinal entry tabi ki burada

  • cok konusanin yanindaki "bak ne guzel sessiz sakin sen de biraz ona benzesene" diye ornek gosterilen konu mankeni olmaktır.
    okula gitmedigi gunun sonrasi kendine verdigi gazla "ee naptiniz dun ben yokken?" sorusuna "sen gelmedin mi dun hic farketmemisim" cevabi verilmesiyle yıkılan ruhunun temelinde demir kullanilmamis fazla cimento kullanılmıs orta hasarli bina olmaktır.
    oturdugu yerde surekli etrafi gozleyen ve yandaki de kendisi gibi bacak bacak ustune atmissa duzelten, yandaki ellerini gogsunde kavusturmussa ellerini cebine sokan dedigimi yap yaptigimi yapma insanı olmaktır. onceki cumleye "yuh be" demektir (bkz: gulmeye utanan smiley)
    sacini kurutma makinesiyle kurutmayi taramayi jolelemeyi, giyinmeyi, alisverisi, gazete almayi, adres sormayi, hakkini aramayi herkesten sonra ogrenen bazılarını ogrenemeyen insandan bozma android olmaktır.
    gun gelip de digerleriyle konusmaya baslayinca digerlerini sasirtacak olan sen neymissin be dedirtecek insandir sosyal fobili cunku anlatacak o kadar seyi vardir ki

  • dövüşlere "arkadaşım bir saniye bakar mısın?" diyerek başlamasını bekliyorum.

  • kıyametle ölmeyi hayal ediyorum ben. son nefesimi verir vermez kıyamet kopsun istiyorum. ben gittikten sonra herkes çok eğlenecek diye korkuyorum çünkü, partiyi kaçıracakmışım gibime geliyor.

  • o kadar algıya rağmen deniz bitmiş.

    açlık ve sefaleti türkiye’ye getirdik artık diyor. kabullenmek de önemli. belki erken seçime doğru gider ülke.

  • xbox dünyasında son zamanlarda çıkan önemli olayları siz oyunseverler ile paylaşmak istiyorum.

    1- xbox bethesda games showcase'nin 12 haziranda türkiye saati ile saat 20.00'da düzenleneceği açıklandı. sunumun 90 dakikadan fazla süreceği ve türkçe altyazı ile yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

    2- gears of war serisinin 1-2-3. oyunlarının yer alacağı koleksiyon paketinin pc ve xbox series s|x konsolları için yakın zamanda duyurulması bekleniyor. tps oyunları içerisinde standartları belirleyen gears serisine tekrardan başlamak için mükemmel haber.

    3- 12 hazirandaki sunumda ubisoft plus classics paketinin xbox game pass'e geleceğinin açıklanması bekleniyor.

    4- yine aynı sunumda xbox aile planı'nın da duyurulması bekleniyor. özellikle ülkemiz için mükemmelin ötesinde bir haber.

    5- açık dünya co-op soygun oyunu olması beklenen contraband için oynanış görüntüleri xbox sunumunda ortaya çıkacak. oyunun sene sonuna doğru piyasa sürülmesi bekleniyor.

    6- xbox ve xbox game pass için yayınlanan son istatistiklere göre bulut tabanlı oyun sistemi olan xbox cloud gaming servisinden faydalanan oyuncu sayısı 10 milyonu geçmiş durumda.

    7- xbox tarafı oyun sektöründe 2022'nin ilk çeyreğini pazar lideri olarak tamamladı.

    8- bethesda'nın merakla beklenen 2 oyunu starfield ve redfall 2023'ün ilk yarısına ertelendi. gerçekten kötü haber.

    9- fallout new vegas ile oyunseverlerin gönlünde taht kuran obsidian'ın yeni oyununun unreal engine 5 ile geliştirildiği şirketin geliştirici ilanında ortaya çıktı. haziran sunumunda oynanış görüntülerine ulaşacağımızı düşünüyorum.

    10- stratejik askeri fps denilince akla ilk gelen oyun serilerinden biri olan arma serisinin yeni oyununun konsol tarafında xbox'a özel olacağı açıklandı. yayınlanan video hayranlık uyandırıcı seviyede.

    dünyanın en güçlü oyun konsolunu ilgilendiren haberleri umarım keyifle okumuşsunuzdur. 12 haziran günü resmi türkçe altyazı seçeneği ile yayınlanacak olan xbox bethesda games showcase'de görüşmek üzere. sağlıcakla kalın.