hesabın var mı? giriş yap

  • bir akraba olur; bütün ailenin huzurunu kaçırır, borca sokar, kavga çıkarır ya işte devlet o akraba.

    araba alacaksın “enişte ya bana da 2 tane al” diyor. bira alacaksın “enişte 3-4 tane de bana al” diyor. ev alacaksın “enişte sana 0+0 500 bine olur” diyor.

    tanım: sömürgeci devlet faaliyetidir.

  • şimdi bu sayfanın tinder vb. date uygulamalarından ne farkı var. nesi rezalet nesi kepazelik.
    kendi despot kafanızla bir kalıba soktuğunuz insanları yine kendi değer yargılarınızla yargılamaktan vazgeçin ammınakoduklarım.

  • sinem kobal'ı örnek almasını dilediğim kişi.
    sinem kobal da rol yapamıyordu ve bir noktadan sonra utandı ve oyunculuk kariyerini sonunda bıraktı.

    darısı hazal kaya'ya.

    tüm ona torpille iş paslayan eş dostları da bunu yapmayı artık kessin lütfen.

  • bu sene bayağı sükse yapacağını düşündüğüm takım.

    lebron seneye 35 yaşında olacak ama nba'in en atletik 5 oyuncusu kimdir diye sorulsa lebron'u listeye eklemeyecek basketbol yorumcusu olduğunu sanmıyorum, tabii tim duncan, dirk nowitzki gibi çok hızlı bir gerileme yaşayabilir fakat nba'in en iyi oyuncusu ve halen fiziksel olarak çok iyi, yaşına takılmamak gerekir. lebron'u lakers'a katmak çok büyük başarıydı.

    lebron'un lakers'a gelince bence gelecek sene için en ciddi mvp adayı da oldu, son iki sene mvp ödülü bireysel olarak ön plana çıkan oyunculara veriliyor, lebron mevcut lakers kadrosunda çok ciddi rol üstlenecek. lebron'un kişisel popülaritesi ile lakers'ın popülaritesi birleşince bu sene mvp olmazsa bile lebron'un ismi hep mvp ile anılacak.

    lakers, lebron'un yanına bir iki yıldız ekleyip iddialı bir takım oluşturabilirdi ama bu sene söylentisi yayılan hiçbir senaryo lakers'ın gsw ile baş edebilecek kadar iddialı yapamayacaktı üstelik senaryoların ciddi bedelleri vardı. ingram, kuzma gibi gençleri kaybedip lebron'dan verim alınamazsa her şey sıfırdan başlayacaktı.(6 senelik yeniden yapılanmanın üstüne)

    mevcut durumda ise takımın hem genç yetenekleri korundu hem de yapılan hamlelerle çok bedel ödemeden takıma birkaç yıldız ekleyebilecek alan açıldı, bu durum lakers'ı yakın zamanda celtics gibi hem bugünün hem de geleceğin iddialı takıma konumuna getirecektir.

    gelecek seneden itibaren gsw hem daha yaşlı hem de çok ciddi maddi problemleri olan bir takım olunca -dört yıldızı beraber tutmak zorlaşacak, en az biri ayrılmak zorunda kalabilir- lebron'un yanına bir iki iyi oyuncu daha katılırsa lakers iddialı bir takım haline gelecektir.

    rondo, mcgee, stephenson,beasley hepsi sorunlu oyuncular ama ortak özellikleri belli dönemlerde star performansı gösterebilmiş oyuncular. bunların biri istikrarlı olarak iyi olursa takım bu deneme senesinde çok iyi bir parça elde etmiş olabilirler en kötü durumda bile hepsinin kendine ait bir kitlesi var.

  • bizim miletin gerçekten de mal olduğunun göstergesi. yani ürün 4 lira değil de 400 lira olsaydı mı "rezalet"i hakedecekti? adam ürün almış mı, almış. mağdur olmuş mu, olmuş. olay bu bence.

  • hoca tahtaya soru yazıyor. yazarken öğrencinin biri hangi takımı tuttuğunu sordu hocaya. hoca da bir eli cebinde olarak bize döndü "türkiye'de tutulacak tek bir takım var evladım" dedi. ben de tutamadım amk kendimi. "hocam şu anda da herhalde onu tutuyorsunuz" dedim. demez olaydım.

    "evet oğlum zil çalınca sana da tutturacam" demişti. herkes gülmüştü la bana. kalmıştım o dönem fizikten.

  • geçmiş olsun kardeş. konsantre askerlik yapmışsınız. bu dediklerini kısa dönemlere 6 ayda uzun dönemlere 12 ayda günlere serpiştirerek yapıyorlar. sizin vakit dar olduğu için 21 günde ne yapabilirse yapmışlar. neyse yemişsin askerliği işte hürgeneral kardeşim. boşver unutursun zamanla...