hesabın var mı? giriş yap

  • haksız yere diskalifiye edilen yarışmacı. herkes 8 yıl önce yaptıklarından sorumlu olsaydı yüksek mevkilerde bugün gördüğünüz kimseyi göremezdiniz.

    koca koca insanlar terör örgütü elebaşı sümüklü fetö'nün peşine takılıp 5 sene önce attıkları tweetler için kandırıldık deyip özür dilemedi mi? kaldı ki uğur o yaşta daha ergendi. o zamanlar hangimiz şimdi olduğumuz kadar sağduyulu ve olgunduk? cezalandırmada yaş sınırlamaları vardır mesela, işlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılayabilme kapasitesi. neden olduğunu hiç düşündünüz mü?

    insanı delikanlıyken yaptığı şeylerden, hele hele internet çöplüğünü karıştırıp bulunan sözlerinden yargılamak hakkaniyete uygun mu?

    uğur bu entriyi okursan bi şekilde bana ulaş. davanı açayım, tazminatını alayım kardeşim.

  • kaçış için yaptırdığı tünelin duvarları pek çok türk evinin duvarlarından daha düz, daha fazla elektrik ve havalandırma tesisatına sahip.

    sanırım adamda bir steve jobs, bir walter white ruhu var, nasıl olsa bir defa kullanacağız demiyor, işçiliği ince yaptırıyor. öyle el feneriyle bul yolunu demiyor, aydınlatma tesisatı var. öyle portatif merdiven dayamamış çıkışa, avrupa birliği standartlarında merdiven yaptırmış.

    bu adam uyuşturucu şebekesi değil de herhangi bir legal ürün imalatıyla uğraşsa yine ortamların kralı olurdu.

    şu kaçış tünelie bakın: https://www.youtube.com/watch?v=pgyjbrwxxea

  • içme şu zıkkımı diyor her daim validem

    bir gün fakirim yine, dedim anne babamdan bi dal sigara çalsana bana
    dur burada var dedi bir tane al bun, otur dedi bi de çay vereyim sana
    tabi ben şaşırdım validem bana sigara veriyor ve üstüne çay getiriyor
    yine arada evlenmiyormusun diye laf sokmayı da ihmal etmedi

    sigaranın içine patlayan kibritlerden koymuş , ilk dumanı aldım ikinciyi çekerkene sigaranın ucu papatya gibi açıldı,
    ben renk atmış vaziyette beklerken , valide kahkahayı patlattı, aldı sigarı elimden çayı da çekti önümden şimdi sittir git dedi sigara migara yok sana, güzel şakaydı halen validemden sigara isterken özenle takip ediyorum durumu

  • beraberken tek başınıza olduğunuzdan daha da yalnız ve gergin hissediyorsanız, aynı evde olmanıza rağmen sürekli kendinizle yalnız kalma isteği dürtmeye başlar zamanla. hep bir bahane bulunur; diğer odada ya oyun oynanır, ya kitap okunur, ya da boş boş uzanılır. söylenecek her kelime aman yanlış anlaşılmasın, aman altında bir şey aranmasın, gereksiz açıklama yapmak zorunda bırakmasın, gün yine mahvolmasın kaygılarıyla tek tek özenle seçilmeye çalışılır, o da zaten o kadar yorar ki zamanla hiç konuşmamaya, paylaşmamaya, kabuğuna çekilmeye bırakır kendini. sonrası zaten kabullenme ve karar verme süreci.

  • demokrasi istiyoruz yazan bir pankart yapıp ilinizin meydanına çıkın. pankart 100 tl tutar.

    en az 1 ay gözaltında tutulursunuz.
    yemek verirler heralde.

    10 kişi yapsanız da 2 kişi alıyolar gözaltına. yada 2 güne salıyolar diğerlerini.
    2 kişi yaparsanız ikiniz için garanti.