hesabın var mı? giriş yap

  • elinde türk pasaportu olup tek kelime türkçe bilmeyen insan tanıdım ben sorduğumda da gerek duymadım dedi.
    simdi bu adam bir olaya karıştığında türk vatandaşı deyip kapatıcaz olayı ve mosmor olucaz öyle mi:)

  • şu an en ihtiyaç duyduğum şey çocuğumun sağlığına kavuşması... kalp damarının normal bir insan gibi çalışması mesela... gelecek günler içinde ameliyata ihtiyacı olup olmayacağını bilebilmek... daha huzurlu bir anne olabilmek falan... ama olmuyor.

  • ekonomik kriz yoksa reis niye "iki aya kalmaz toparlarız" diyor o zaman. neyi toparlıyor bu adam? sen koskoca ülkenin başkanına şizofren mi diyorsun lan yoksa.

    edit: ekleme

    edit:bu entry başlık taşınmadan önce başlığı açan kişinin şu entrysine cevaben yazılmıştır. her ihtimale karşı şunu da
    şuraya koyayım da.

  • aski memnu evreninin tartismasiz en muhtesem, en zeki iki karakterinden biri. digeri de zaten gelini peyker yoreoglu onal'dir.

    "aman tadimiz kacmasin ali riza bey" modunda takilan, kafasi kumda gotu acikta olan ne kadar salak karakter varsa hepsi dusman oldu kendisine. sirf bu nedenle adamin ustune "kotu adam" damgasi yapisti. ne yapmisti da kotu adam olmustu bu adam allah askina?

    oglu, paraya tapan ve kocasini aldatan histerik bir kadinin kiziyla evleniyor diye evlilik sozlesmesi istedi; ortalik ayaga kalkti. neticede kizini bir mal gibi 1 miyon tl'ye satti bahsi gecen kadin. bu adam haksiz mi?

    uzerine vazife olmayan islere karisan adnan ziyagil'e bir kotuluk yapmadan aldatildigini haber verdi, mahkemelik oldu. embesil adnan burnunun dibindeki olaylari gormezken bir de hilmi onal'i dusman belledi. bu sekilde hayatinda ne kadar kotu giden sey varsa acisini cikarabilecegi bir karakter olusturdu kendince.

    salak firdevs'in kumarbazliktan manset olmasini engelledi mesela. oysa firdevs denen histerik kadin, restoranlarda olay cikaran, gecirdigi kazalarda bile hilmi'ye belalar okuyan bir manyak.

    behlul denen irz dusmani s*ki beyninde lavuk tarafindan "lodosculuk" ile suclandi. o kadar argo tabire hakimim lodoscu diye bir seyi ilk defa behlul'den duydum anasini satayim. artik nasil igrenc bir tipse iste, suc bastirmak icin neler yapiyordu. ayrica seni mi bekleyecek aldattigin eski nisanlin hayati boyunca it herif.

    genc kizlarin sevgilisi, 5. gunun safaginda gelen ak gandalf gibi ovulen cetin ozder denen kasinti lavuk, neredeyse evlenecegi kadini kizinin cenzasinde terk etti. ayni cenazede "kotu adam" hilmi onal vardi ama.

    ne yapmis abi bu adam asiri saftirik bir cocuga ve sert bir mizaca sahip olmanin disinda. bir kez adnan'i bir ihalede gecmek icin bir hinlik denedi, o da bir tarafinda patladi zaten adamcagizin. kendisinden kac yas kucuk behlul pustundan yumruk yedi, pekmezi akti hastanelik oldu ama her gun bayilan nihal salaginin "dustugu icin mi bayilmis yoksa bayildigi icin mi dusmus" muhabbeti kadar konusulmadi adam.

    bana gore elestirilecek tek yani karisini aldatmasiydi. ancak o konuda da bihter'i kahraman olarak gorenlerin bu adama "kotu adam" muamelesi yapmasi tam bir iki yuzluluk olur.

  • tam o anda insanın aklına onlarca şey gelir.

    -o son filmi izlemeyecektim.
    -nasıl kitapçık lan bu.
    -üçüncüsünü c mi yapsam.
    -10. soruya geldik hiç a işaretlemedim amk. birini a yapayım.
    -tüm test bitsin şu şıkları bi sayayım.
    -boşver ya kalsın, en azından 2'si bu şıktır bunun.

    gibi onlarca fikir.