hesabın var mı? giriş yap

  • izlerken garipsediğim olay. tamamen gerçeklik dışı.

    ocak üstündeki lekelerden şikayetçi mesela hanım ablamız. birden mister masıl diye bir herif peydah oluyor poff diye. eüzü besmele çekip balkondan atlaması gereken hanım abla "aaa ne güzel de çıkardı lekeleri bundan sonra hep mister masıl kullanacağım" diyor.

    ulan eve adamı mı attın diye öldürürler kadını be.

  • inşallah çıkar burdan, oraya giremez. buraya da dönemez. ortada ayazda kalmış bekçi siki gibi kalır. bi de savunmuyorlar mı "ziminindi bi cihillik itmiş". insanın kürekle vurası geliyor. bunun gibi yavşaklar yüzünden dünyada bizi adam yerine koyan yok. be amk insan evladı. hiç mi anan baban, yol gösterenin olmadı. ülke kötüye gidiyormuş da ondan amerikaya geri dönecek miş. senin gibiler yüzünden kötüye gidiyor ülke.

    edit: adam entryi silmekle kalmamış, tası tarağı da toplayıp gitmiş. bi arkadaşım falan demiş ama, kendisi değilse ben de ne olayım lan.

    edit 2:gitmemiş, geri gelmiş. marifetmiş gibi de taciz edip duruyor. aferim, mesai bitiminde gel de senin ve o "arkadaş"ının madalyalarını takdim edelim.

  • --- spoiler ---

    bran'le jaime arasında bi olay mı yaşandı ben hatırlamıyorum o bakış neydi öyle biri yeşillendirsin pls
    --- spoiler ---
    edit:ben bir malım.
    yeşillendiren arkadaşlara teşekkürler ben yatmaya gidiyorum umarım bi daha uyanmam

  • istanbuldaki galatasaray milan sampiyonlar ligi macindan onceki gece. sene 2001 olsa gerek. saat ikide ter icinde ama cin bir fikirle uyanmistim birdenbire. milan'in kaldigi oteli ogrenmistim bir sekilde, ve bir cirkinlik yapip kilit bazi futbolculari rahatsiz etme fikriyle sarsilmisti bunyem.

    plan cok basitti, resepsiyonu arayacak, koyu bir ingiliz aksani patlatarak, oliver bierhoff'un ingiltere'den yakin dostu oldugunu ve kendisini cok onemli bir haber verecek oldugumu soyleyecek ve resepsiyonda muhtemelen uyuklamak uzere olan kisinin tedbirsizliginden yararlanip bierhoff amcamla basbasa kalacaktim. hakikaten de oyle oldu :

    speedy - cok kritik bir mevzu var, oliver'ın cep telefonu da kapali, lutfen beni odasina aktarir misiniz?
    resepsiyon - hmm..aaa.. peki efendim hemen aktariyorum
    speedy - keh keh keh
    --
    oliver bierhoff - hmsmshh, alo?
    speedy - bay bierhoff?
    oliver bierhoff - evet?
    speedy - efendim merhabalar, ben lust ozel dedektiflik firmasindan dedektif roger smith, sizi bu saatte onemli bir gelisme yuzunden rahatsiz etmis bulunmaktayim.
    oliver bierhoff - hmsmshh..
    speedy - efendim bugun yaptigim arastirmalar sonucu kesfetmis bulunmaktayim ki, sevgili esinizin, takim arkadasiniz zvonimir boban ile bir iliskisi var
    oliver bierhoff - himsh..hot. kimsin lan sen? gudik?
    speedy - bu gelismeden haberdar olmaniz gerektigini dusunmustum
    oliver bierhoff - lan gudik, kimsin sen?
    speedy - roger smith efendim, ozel dedektif
    (cat)

    sonuc

    oliver bierhoff belki inanmadi soylediklerime, ancak macta tel tel dokuldu, ve 60'nci dakikada oyundan cikarildi. galatasaray ise maci 2-0 kazandi..
    bierhoff'tan sonraki ilk munasabetim luis figo ile olmustu, lakin o bu kadar sansasyonel degildi.

  • müzikal olarak bana hitap etmese de devam etmesini dilediğim pek popüler müzik olayı.

    insanlara yeni bir deneyim fırsatı sağlıyor ki bu benim için değerli, aralarında bir metre falan olan ve aynı zeminde duran dinleyici ve müzisyeni gördüğümde bana çağrıştırdığı şey iletişime, diyaloğa açık bir ortam olduğu.oturduğun yerden sakince müzik dinleyip biranı yudumlarken, müziğin merkezde durduğu bir konser dinleyici için keyifli olmalı.*

    bir çok müzisyenden duyduğumuz sahnedeyken dinlenmiyoruz serzenişinin de burada olacağını sanmıyorum, çünkü dinleyici organizasyonun kimliği ve duruşundan dolayı "eğlenmeye" değil dinlemeye gidiyor gibi.

    türk dinleyicisi çok tuttu bu oluşumu çünkü*;merhaba burada farklı bir şeyler de oluyor dedi bu konser görüntüleri. hemen her youtube videosunun altında görebileceğimiz "aramızda kalsın, kimse duymasın" mantığı az bilineni bilip kendini değerli, daha bilgili hissetme isteği olabilir. ayrıca dinleyici internette bir sürü müzik paylaşım platformundan araştırıp yeni şeyler keşfetmektense kolaylığı açısından bir youtube kanalına üye olup çoğundan haberdar oluyor işte ve elbette popüler olana sarılma dürtüsü. youtube kanalındaki videoların açıklama kısmında müzisyenlerin kendi sayfalarına yönlendirmeler de var oradan araştırmak isteyeni de yönlendriyor yine kolaylık ama işte hazıra konmak olarak da düşünülebilir.

    bütün bu güzellemelerden sonra alternatif kelimesi bu kadar vurgulanırken tekrara düşmüş gibi neredeyse tek tip olan müzisyen seçimlerini de eleştirmeden geçemiycem. sofar'ın kapsadığı kısım bu olabilir ekibe sormak lazım ama alternatif alternatifsiz kalmış gibi ne bileyim

  • bu milletin evlilik merakından gına geldi artık. evlenenlerin evlenmemiş olanlara takmasından, erkeklerin evlenmek isteyen kızlara takmasından, kızların evlenmek istemeyen erkeklere takmasından, orta yaşlıların evlenmemis insanlara genel olarak takmasından, evlenmek için kırk takla atanlardan, evlenmiş erkeklerin pişmanlıklarından. yeter ya, tek derdimiz buymus gibi, baydı artık evlilik muhabbetiniz.

  • almanya da 20 bin euroya sifir araba var. bizim ulkemizde degil 20 bin lirayi yine 20 bin euroya araba yok. adamlarin 20 bin euroya aldigi arabayi biz 350 bin liraya aliyoruz.

    böyle böyle milleti uyuttular. ama artik papaz yemiyor.