hesabın var mı? giriş yap

  • kadro mühendisliği.
    öncelikle mbappe messi ve neymar asla aynı takımda oynamamalı neymar denen yarı sakat acil psg'den şutlanmalıdır.
    diyeceksiniz ki messi ve neymar barça'da beraber oynadı oynarsa yine oynar. hayır. barça'da hem çok güçlü bir ortasaha vardı hem de neymar sürekli sakatlanmiyordu.
    neyse neymar'ı şutladıktan sonra sola presi güçlü topla oynamayı sevmeyen bir açık lazım. buraya mbappe çekip ön tarafa lukaku tarzı rakibi hallaç pamuğuna çevirip messi ve mbappeye alan açacak bir forvet de alınabilir. ben fm'de öyle yapıyorum.

    ikincisi 10 numaraya kesinlikle müller'in alınması lazım. sağlam pres yapar boş alana kaçar topla oynamayı sevmez buna rağmen teknik, bitiriciligi iyi ve zeki topcudur. bayern'in başarısının ana mimarıdır. lukaku ile birlikte uygulayacakları sistemle mbappe'yi gol messi'yi asist kralı yaparlar su dakikada bile.

    son olarak takıma herkes messiye pas verecek mbappeye pas verilecekse bunu messi yapacak taktigini oturtması lazım. bak bakalım nasıl domine ediyor ucl'yi. fm'de böyle sıfır save ile 2 sezon bitirmişliğim var. belirteyim dedim.

  • sevgili kış lastiği, adam 150 bin tl' ye mercedes alıyor, ama seni almıyor.
    ne yapacaksın işte. türk halkı böyle

    edit: 2020 de fiyat güncellemesi 450 bin tl ye mercedes alıyor
    edit : 2021 biterken en ucuz mercedes 800 bin galiba değil mercedes, lastiği alacak para kalmadı

  • boğaziçi üniversitesi'ndeki ibadet odası başlığında da dediğim gibi, bir grup insanın hissettiği ihtiyaca cevap veren bir odadır. sen oraya bakıp utanıyorsun diye yapılmayacak değil ya? sigara içmeyen insanlar mesela sigara odalarına bakıp utanmıyor sana ne oluyor? ne bileyim anlamadım yani. gitme kardeşim mescide. zorla mescide çağırırlarsa utanmaya bağırmaya yüzün olsun.

  • 11 ay milletin gözüne soka soka lüks yaşantısıyla canlı yayın yapıp açı toku g.tune sallamayıp,

    1 ay edebiyle tutması gereken oruç için gereksiz duyar kasan kadın kendisi.

    zevksizliği ve pahalı parçalar giyse bile bir türlü üzerine oturmayan varoşluğu ile bilinir.

  • çözümü çok basit olan krizdir.

    1. rusya'dan özür dilenecek. pilotların ailelerine tazminat ödenecek. suriye'nin kuzeyindeki rus operasyonlarına hava sahamız rus tarafının önceden haber vermesi şartıyla açılacak.

    2. laik cumhuriyet vurgusu arttırılacak. ışid'e destek kesilecek. büyük kentlerde ışid ve ışid sempatizanlarına nefes aldırılmayacak. soruşturmalar, davalar, tutuklamalar ile islami terör sindirilecek. batılı turistin korktuğu ışid ve islami terör bitirilecek.

    ilk madde ile oluk oluk rus turist akmaya başlar. ikinci madde ile de batılı turistte patlama yaşanır.

    ikisi de çok kolay maddeler. iktidar karar verse 1 hafta içinde iki maddeyi de hayata geçirir.

    ama tabi şu açık ki, iktidar turizm krizini falan önemsemiyor. adamların derdi başka.