hesabın var mı? giriş yap

  • senaryosunu yazdığı dizide bütün kadınları ilk görüşte kendisine aşık olacak şekilde yazmasından, büyük edebi laflar edip sanatçı triplerine girmesine rağmen vücudunu kullanarak para kazanan , lise mezunu tüm yüz estetik , platin saçlı, kendinden 20 -25 yaş küçük bir kadınla ilişki yaşamasından ve kendisini eleştiren herkese tehditvari yaklaşmasından anlaşılacağı üzere. güzel bir pakedin içine girmiş egolu , sığ bir kişilik taşıyordur.

  • an itibariyle yaptigim $ey. hatta ip adresim 216.65.228.166. (edit: lutfen ip adresine saldirmazsaniz sevinirim ucuyoruz, ucakla $aka olmaz pls t$k)
    $u aralar turkiye ustunden geciyoruz muhtemelen.

    frankfurt havaalaninda lufthansa cali$anlari bedava baglanma kartlari dagitiyorlar boylece para vermeden yarim saat kullanmak mumkun oluyor.

    (bkz: connexion by boeing)

    edit: kontrol ettim bu ip butun ucu$larda 216.65.228.166 oluyor. hani sitesine ucak girmesini istemeyen varsa bu ip adresini bloklayabilir sadece.

  • "türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? sanki yerel seçimler bitecek, bunlar türkiye'nin ekonomisini düzeltecek. yahu yalan söylemeyin bu millete. türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim, ben. yerel yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok."

  • bu gözü dönmüş caniye verilen müebbetin haksız tahrik uygulanması ile yirmi üç yıla indirilmesi yargı katliamıdır; hukuk sisteminin çürümüşlüğünün ete kemiğe bürünmüş hâlidir.

  • -62 dereceyi gören ve dünyanın en soğuk köyü imiş efenim. nüfusu 600 olan köyde kışları kirpikler donuyor, arabalar buzul çağını tadıyor, sıcaklıklar kışın -52 ile -78 arasında dalgalanıyor, ortalama sıcaklık -47'de dolanıyor, kışları elektronik cihaz ve bittabi arabalar kullanılamıyor. yaz aylarında (aman ne şaşırdık) turistlerin de ziyaretine uğrayan köyde at ve sığır eti tüketiliyor, dört gözle beklenen temmuz ayında sıcaklık nihayet sıfıra yakınsayarak -15'i buluyor. artık tişörtünüzle soba başında oturabilirsiniz.

    kaynak

    baktım da çok uzak ya. hiç yol üstü değil. kuş bakışı neredeyse avustralya'dan ve latin amerika'dan daha uzak duruyor.