hesabın var mı? giriş yap

  • "polisi işe karıştırmayın, yoksa kız ölür."

    elmadağ'da adını hatırlayamadığım, ev yemekleri yapan bir yere verilen siparişte yazmıştık. yemeği getiren eleman "etrafınız sarıldı" demişti.

  • insanı son derece ilginç düşüncelere sevk edebilen bir site. acaba atalarımın göç yolu nasıldı, atalarımın kökenleri nereden geliyordu sorularına cevap verebileceğini düşünerek adım atabilirsiniz. öncelikle kökenler ve genel göç yolları konusunda biraz bilgi edinip sonra siteyi incelemekte fayda var.

    ben merakımdan ötürü adım attım. test metodları farklı ve kalıtsal anlamda isteklerinize uygun sonuçlar veriyor. örneğin family finder kalıtsal göç yolu haritasını çıkarıyor, dna diziliminizle uyumlu siteye kayıtlı kişileri bularak tanışmanızı sağlıyor. y-dna ve mt-dna ise baba ve anne üzerinden haplogrup, genetik orjin gibi daha spesifik verilere ulaşmanıza ön ayak oluyor. ayrıca sitede bir sürü proje grubu var ve takip ettiğiniz gruplar aracılığıyla da yeni bilgiler edinebiliyorsunuz.

    family finder testinin sonucunda genetik anlamda çok baskın olmayan dengeli sayılabilecek genlere sahip olduğumu öğrendim ve şimdi site aracılığıyla akrabalığımın bulunduğu insanlarla iletişim halindeyim. ilginç olansa toros'larda çok uzun süredir yörük olarak yaşadığını bildiğim atalarımdan yalnızca %8 orta asya ve %6 doğu asya genine sahip olduğumu öğrenmemdi. şaşırtıcı sonuçlar var ve ben de hala güvenilirliği konusunda araştırma halindeyim

  • oglumun gozlerime bakmasina, onunla konusurken beni anlamak istercesine kafasini sola yatirmasina, birsey istediginde kafasini o seyin yanina koymasina, arabanin sesini evden duydugunda cama kosmasina, beraber yurumeye, hasta olmaya, evden cikamayacak duruma geldiginde tuvaleti icin israrla banyoya gitmek istemesine, gittigi banyoda kalp krizinden ölmesine, onunla gecen her ana, her dakikaya milyonlarca tesekkurum var. diger hayvanlari sevdirmesine, merhameti hatirlatmasina, dunyami daha yasanir kilmasina milyonlarca tesekurum var. bana kattiklari icin milyonlarca tesekkurum var. gozumde yas kalbimde sizi olmasina milyonlarca tesekkurum var. pasamin, argosumun biricik oglumun kulagina kuyruguna patisine kurban olun.

  • edit: olum entry girmeyin diyoruz, ısrarla entry giriyorsunuz. bu trollere destek veren sizsiniz amk. sazan gibi atlıyorsunuz başlığa.

    cübbeli ahmet müridi birinin açmış olduğu başlıktır. entry girmeye gerek yok. eksi verip engelleyin.

  • kendine aktör demiş ama oynadığı bi tane film var. onda da figüran amk. bi de poker player demiş kazandığı bi tane doğru dürüst turnuva yok. bi tane de poker sitesi kurmuş ona da baktım. kimsenin girip te oynamadığı amatör bi site.

    bu adam net bi silah kaçakçısının oğlu filan.

    ya da o fotolardaki herşey hepsi kiralıktır arabalar uçaklar vs.

    lord of war filmini hatırlayın adam kurmak istediği imajı yapabilmek için herşeyi kiralıyodu. bunun da belki bi amacı vardır.