hesabın var mı? giriş yap

  • bebek arabasinda asyali cok sevimli bir bebege bakarak sirinlik olsun diye gozleri yandan yatay dogrultuda cekistirerek kisik goz yapilir. pic kurusu kendi gozlerini dikey dogrultuda cekistirerek cevap verir.

  • öncelikle aylardır filyasyon ekiplerinde görev almış hali hazırda görev almaya da devam eden bir sağlık çalışanı olduğumu belirteyim.

    bahsedilen güneydoğunun vaka sayıların düşük ya da orta düzeyde olmasının sebebi bir başarının sonucu değil tam aksine aylardır başarısız devam eden sosyal hayat dinamikleri, salgın tedbirlerine uyumsuz hareket edilmesi sonucu yüksek seyreden vaka sayıları ve bulaş sonrası toplumda kazanılmış sürü bağışıklığı ve aynı zamanda yüksek bir yüzdeyle enfekte olmuş birey sayısı ile açıklanabilir.bu şehirlerde hastalığı geçirmemiş kişi sayısı çok çok azdır hemen hemen her aile bir şekilde bu virüse maruz kaldı ve sonuç olarak şu anda diğer illere nazaran avantajlı konumdalar.aynı durumu geri kalmış ülkelerin dikkatsiz ve tedbirsiz yaşam sonucu sürü bağışıklığının artması sebebiyle yine salgında avantajlı konumda seyretmelerini örnek gösterebiliriz.

    uzun lafın kısası cehalet mutluluktur :)