hesabın var mı? giriş yap

  • zamanında 9 senelik ilişkisi bitmiş biri olarak söyleyebilirim.

    winter is coming

    benim ruhum değişti. başka biri oldum. resmen karakterime, kalbime, vicdanıma kış geldi. bir daha da asla eskisi gibi olamadım. yaşadığım tüm süreci yazıcam bi ara.

  • yılmaz abicim, sen gençliğinde de çok yakışıklı değildin. bir demet tiyatroda sevgilin asuman yani deniz özermandı, manken değildi yani. vizontelede sevgilin yoktu, tuubada sakat bir kız aşık oluyor gibi oldu ama bir şey yaşanmadı. organize işlerde ebru akelle sevgiliydin ama kadın seni terk ediyordu. yani rollerinde hep bir yanı kırık kadınlarla sevgili olan yakışıklı olmayan bir adamı oynuyordun.

    ne zaman 50yi geçtin bir hareketlenme geldi. önce sazan sarmalında ezgi molanın biricik aşkı oldun, şimdi de bu dizide neredeyse kızın yaşındaki hazal ergüçlü ve milyoner selma ergeç sana ilk görüşte aşık oldular. tamam senaryoyu sen yazıyorsun falan ama biraz abartılı olmuyor mu?

  • tedavi üzerinden geçen aylar sonra, ilk adımı atma anlamında çok büyük yararını gördüğümü anladım. tabiki sadece bu tedavi ile sağlığınıza kavuşamayacaksınız ancak vücudun süreç içindeki ilaç ve telkin tedavilerine hazır hale getirilmesi için yararlı olabilmekte. tabiki şu an için önerebileceğim insanlar benim gibi ağır manik depresif bir süreci geçiren arkadaşlardır. anestezi uzmanı sizi zaten fazlasıyla yaşayacağınız bu tecrübeden alıkoymakta. hiç bir acı hatırlamıyorum. hatırladığım şeyler sadece odaya girmem ve anestizi aldığım an ve sonra benim için sanki günler sonra yatağımdan uyanıyordum. çok kısa bir süreliğine nerde olduğumu unuttuğumu hatırlıyorum. tabiki bunun dışında bazıları için birkaç ay sürecek o döneme ait hatıraların adeta silinmesi.ancak merak etmeyin yaşadığınız acı tecrübelerden çok fazla kaçamayacaksınız, hepsi geri gelecek ama artık siz eski adam olmayacaksınız.

  • wrap wrap yapın da ass'inize sokun demek istediğim kelime.

    allah cezanızı versin ulan. adam açmış bir kıytırık dürümcü dükkanı. dürüm değil de "wrap" yazmış. wrap ne lan wrap? dürüm derken varoş mu kaçıyor? dilinden bu kadar utanıyorsan ne diye bu ülkede yaşıyorsun ki?

    hangi ara bu kadar küreselleştin de önünü yabancı müşteriden alamıyorsun a özenti gebeş.

    oh be!

  • at boku kokusuna bayılan bir avuç insan tarafından gerçekleştirilen protestomsu.

    bi zahmet ada’nın temizliğine dikkat etmiş olsaydınız başınıza bunlar gelmezdi. yerler bok içinde dolaşan kurtçuklardan ve sineklerden geçilmiyordu.

    ayrıca atların sağlıklı bir şekilde bakımının yapılmadığına, ölülerinin çöpe atılır gibi toplu çukurlara atıldığına ve ticari kazanç uğruna ölümüne çalıştırıldığına dair rivayetler var.

    geç bile kalınmış karardır. okey biz de nostalji severiz ama bedeli bu olmamalıydı.

    biraz da şorasına protesto edin.