hesabın var mı? giriş yap

  • köpek dişleri olan tek otoburlar biziz bu durumda. gözlerimizin de yine otoburlardaki gibi yanda değil, diğer etoburlardaki gibi yüzün önünde olması falan komple yanlış olmuş o zaman. ilginç.

    ekleme: bu arada fırsat buldukça bahsettiğim bir şey var; biliyorsunuz bizim sindirim sistemimiz otobur canlılar ile beslenmeye daha müsait, bu bağlamda full vegan arkadaşları da yiyebileceğimizi düşünüyorum. bu hem dünyadaki açlık sorununu hem de gereksiz nüfus fazlalığını çözecek bir öneridir.

    okuduğunu anlayamayan ama başlık açabilen editi: köpek dişinle çiğ et ye yazmıyor, madem et yemek doğanda yok, neden köpek dişin var yazıyor.

  • adam resmen problem oğlum. gittiği yerde problem yaratıyor.

    getirirseniz başımıza otobüs şoförünü diplomasiyi 20 senede öğretemezsiniz.

    kalitesizlikten midemin bulantısı dinmiyor artık

    edit: çaylak troller mesaja boğuyor, sövüyorum bilginize

  • yıl 2001 krizi patlamış, o zaman çalıştığım iş yerinden 5 ay maaş alamamışım... başladığımdan beri babamdan para almıyorum gururuma yediremyorum, maaş alamadığım işi bıraktım yeni bi iş bulana kadar okula gidip geliyorum (okul avcılarda ev kadıköyde), macburiyetten babadan para bittikçe 10 milyon alıyorum ve bu para ile 4-5 gün idare ediyorum (çok ciddiyim), yeni işe başladık ordan da ilk iki ay paramızı alamadık, gündüz okul akşam iş sonra ev gün içinde tek para harcadığım şey yol ve onu binbir türlü ucuza, beleşe getirerek idare ediyorum (akbil, otostop, arkadaşların arabaları...) okuldayım... üşüdüm... 150 bin lira çay (çok iyi hatırlıyorum 150.000 idi...) hesapladım, çay içersem yol paramda boşluk olacak... içemedim o gün çay... paranın ne olduğunu düşününce hep bu aklıma gelir...

    (bkz: para/@huzursuz)

  • aralarında,kibarca "sanırım cam kenarı benim beyefendi" şeklinde uyarı aldıktan sonra hala "ben cam kenarı istemiştim, cam kenarı benimki olması lazım" şeklinde manasızca inatlaşan cinslerinin de bolca olduğu güruha mensup şahıs.

    o adam cam kenarından kalktıktan ve kendisine ait olan koltuğa geçtikten sonra yolculuğun sinir harbine dönmesi de bonustur.

    uyarmasan "sünepe miyim lan ben, niye hakkım yenilince sesim çıkmıyor benim?" diye kilometrelerce insan kendi içini kemiriyor.
    uyarsan yolculuk boyu yan koltukla ilişkiler ikinci katip düzeyine iniyor.

    ne var be arkadaşım senin olmayan yere hiç oturmasan da sağlıklı psikolojilerimiz yolluğumuz olsa.

  • caddebostan - bostanci sahilyolunun lodos sebebiyle sagdaki uc seridinin gole donusmesi sonucu trafik soldan tek serit akmaya calismakta. surucusu cok darlanmis olacak ki bir sahin sag seritten suyu yardira yardira ilerlemekte. bu esnada yurdum trafik polisinin anonsu insanlari kopartir :
    "sahin! sahin! soldan git! bogulacaksin.."

  • 90 lı yılları hatırlatan, çizgi film formatında, oynanışı basit, esprisi - konusu (yönettiğimiz woody bir tv kanalı ile anlaşır. komşusunun evine girerek yapacağı şakalar, kuracağı tuzaklar ile kurbanını kızdıracaktır. komşu amca ne kadar kızarsa, woody'nin programı o kadar rating alacaktır) muzip, komik ve eğlenceli pc oyunu. tam 8 - 10 yaş grubu beklenmedik küçük konukları oyalayacak türden bir yapım, sistem gereksinimleri ise çok düşük, yeryüzündeki her pc'de çalışır. birçok oyunsever devamını beklemekte şimdiden.

  • furkan trolü fiyakalı toz konmamış elbiseleri ile gezerken göremediği chp’li mvlerinden deniz yavuzyılmaz başında baretiyle arama çalışması yapıyordu. boş adamdır bu furkan önemseye değmez “aaağğbbbeeeiiii”

    edit: #148939658 sen niye kudurdun len ööörrrrrdek?

  • dün ustream'den yayın yapan birini izliyorum. semt nişantaşıydı sanırım. insanlar maskeli, gözlüklü, gazdan göz gözü görmüyor. bir yanda yaralılar var, polis sürekli saldırıyor, ortam gergin.

    birden sokağın başından maskeli, baretli, elinde poşetle bir genç belirdi ve çok samimi bir sesle

    "arkadaşlar kola isteyen var mı?" diye bağırdı.

    belki orada olsam lan şimdi ne kolası zaten ortalık karışık diye düşünebilirdim ama, öyle içten sordu ki ben ekran başında gülümsedim. olm ne tatlı insanlarsınız ya.

  • 2.dünya savaşında neredeyse tüm naylonların paraşüt, halat ve örgü üretimine yönlendirilmesi nedeniyle 1940'lı yıllarda naylon çorap (jartiyer-külotlu çorap) kıtlığı yaşanmıştır. şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için pürüzsüz görünen bacakların formülü "bacak makyajı" ile giderilmeye çalışılmış ve bunun için likit çorap denilen boyalar üretilmiştir.

    ulusal amerikan tarihi müzesi'de bulunan "leg silque likit çoraplar" adlı ürün resim
    ilgiltere amberley müzesinde bulunan "silktona likit ipek çoraplar" adlı ürün resim

    daha gerçekçi bir görünüm adına çorapların arkasında bulunan dikiş izini yaratmak için siyah eyeliner bile kullanılıyordu. dikiş izinin göz kalemi ile düzgün şekilde çizilebilmesi için bir tornavida sapı ve bisiklet maşasından yararlanarak bir alet de üretilmişti. resim

    dünya üzerinde savaş da olsa, uzaylıların istilasına da uğrasak, kıyamet de kopsa kadınların güzelleşmek ve şıklığından ödün vermemek için her yolu denediğini dünya tarihi boyunca gördük ve sanırım görmeye devam edeceğiz. bacak makyajının uygulamasına ilişkin tarihi birkaç fotoğraf ekleyerek bitirelim.
    resim 1 resim 2 resim 3 resim 4 resim 5 resim 6

  • bu başlığa cevap geçtiğimiz yüzyıl yaşamış alman bir fizikçiden gelsin o zaman,

    'dostoyevski bana tüm bilim adamlarından daha çok şey vermiştir'-albert einstein