hesabın var mı? giriş yap

  • bunlardan bir tanesi de benim.

    hatta bugün kontrol ettim, kaşlarımın bittiği yerle saçımın başladığı yer arasında baya bir boşluk varmış. bence o araya güzel bir reklam alınabilir.

    ulaş bana reis.

  • şekil üzerinde kısa bir çalışmayla doğruluk payı olup olmadığı rahatlıkla anlaşılabilecek iddia.

    - ulan hepiniz oradaydınız be. (oldu)
    - oğlan hepiniz oradaydınız be. (olmadı)

    eş anlamlı başka kelimeler üzerinde deneyelim şimdi de:

    - sandalyeye oturma, kırık. (oldu)
    - iskemleye oturma, kırık. (oldu)

    şu saatten sonra kazık kadar adamlara eş anlamlı kelimeler üzerinde ders mi verelim lan? ayıp denen bi şey var.

  • ezelden beri müteahhitlerin parası bitince ya inşaat durur ya da kaçar giderler milletin parasını toplayıp. buna eylem demeyi hangisi akıl ettiyse tebrik ediyorum çok havalı olmuş.

  • ingiliz dilindeki thug kelimesinin isim babası olan topluluk. "aldatan", "kandıran" anlamındaki "thag" kökünden gelmektedir.

    hindistan'da kervanlara yolcu kılığında sızıp diğer yolcuların güvenini kazandıktan sonra uygun bir fırsatını bulduklarında ıssız bir mekanda onları katleden bu şahıslar genelde kurbanlarını bellerinde taşıdıkları kuşakları ile boğmayı tercihe etmişlerdi. kurbanlarını soyduktan sonra ise cesetlerini gizleyip yeni hedeflerini aramaya koyuluyorlardı.

    kendi tarihlerini müslüman kabilelere dayandırsalar da daha sonra aralarına hindular da karışmış ve zamanla tanrıça kali'nin takipçileri oldukları iddiasını üstlenmişlerdir. gizli bir tarikat biçiminde işleyen organizasyonlarına dahil olmak ancak bir thuggee'nin çocuğu olmak, çocuk yaşta kaçırılmak, bir gurunun yanında yetiştirilmek veya referans ile mümkündü.

    tarihi kaynaklardan takip edilebilen kökenleri 1350'li yıllara dayanan topluluk 1830'lu yıllara kadar varlığını devam ettirmiş olsa da ingilizlerin yoğun çabası sonucu kökleri kazınmıştır.

    yok edilene kadar 2 milyon'dan fazla kişiyi katlettiği söylenen örgütünün bilinen en tehlikeli lideri behram asıldığında 931 cinayetten suçlu bulunmuştu.

    wikipedia sayfası

  • insanlık uçağı çok daha eskilerden beri hayal etmiştir. televizyon'u düşününce (eski insanlar için) hayali kurulabilecek, tahmini kolay bir icat değildir. neredeyse antik mısır da bile, "bi kanat takıyım, uçayım" kalıntıları vardır. hayali kurulmayan birşey de kolay kolay yapılmıyor.

  • günümüz dünyasında kimse telefona 1 kere bile bakmadan gün bitirmiyor. yani nöbet tutan aşırı yoğun doktor olursun ne bileyim astronot olursun uzay gemisinin abs bozulmasın diye telefonu kapatırsın anlarım ama ayda 1 olur 2 olur.

    sakın kendinizi böyle insanlar için yormayın. direkt silin. yoksa iki türlü de kaybedeceksiniz.

  • bunlarin haline aciyan olur mu bilmiyorum ama aciyacak olan varsa su sorunun cevabini dusunsun: yakalanmamak icin kendisine bunu yapan, baskasina neler yapardi kimbilir?..

  • bulmak zor değil. bulduğunla sağlam gerçek bir ilişki kurmak, karşılıklı güven oluşturmak ve bir bağ kurmak aşırı zor. kimse kimseyi ne seviyor, ne değer veriyor, ne önemsiyor, ne ciddiye alıyor. her şey oyun, her söz yalan, her duygu geçici, her davranış sahte, herkes bencil, kararsız ve dandik. leş gibi bir döneme denk geldik.
    yani aşktan, sevgiden samimi ve ciddi beklentileri olan, iyi bir hayat arkadaşı isteyen, bir aile kurmak isteyen, düzgün bir ilişki, güzel bir evlilik yapmak isteyen insanların işi aşırı zor artık. bitik.