hesabın var mı? giriş yap

  • malum zihniyet nedir deseler işte tam olarak bu videodakidir.. bu yüzden bu fasistlerden bir an önce kurtulmak gerekiyor..

    tam tersi bir durum olsaydı, malum partinin oyu en az %3 artmisti.. her gün tvde olurdu,şahsım tarafından videolarla yavaş çekimle anlatilirdi.. ama durum bu olunca, normal karşılanacak bu halk tarafından...

  • dün akşam yaşadığım bir olayı anlatayım. yer rize, alıcı her halinden malum partiye oy verdiği belli olan bir anne ve 20'li yaşlarındaki oğlu. tam köylü kurnazı tipler. ürünün ne olduğunu geçiyorum.150 tl'ye ve çok uygun bir fiyata sattığım bir şey idi ve bunun için bile indirim istedi , 140 yaptım. geldi. beğendi. alırken 130 uzattı ve " kusura bakma bu kadar param var " dedi. belki başkası olsa "tamam canın sağolsun" diyip kabul ederdim ama yaptığı çakallık beni çıldırttı o an ve "hayır olmaz" dedim. ben kabul etmeyince de baktılar ki oynadıkları kumar işlemedi, oğlu çıkardı cebinden eksik parayı uzattı. bu sefer iyice çıldırdım ve " artık ürünün fiyatı 200 tl oldu kusura bakmayın daha aşağı fiyata satmıyorum" dedim. kadının gözler fal taşı gibi açıldı ve arabayla uzun bir mesafeden geldikleri için de almadan gitmek istemediler. zırlaya zırlaya 200 tl'yi verdiler gittiler. çakallıksa çakallık hodri meydan.

  • bekçilerin 10bin lira aldığı ülkede 33bin para değil öncelikle.

    ve becerebilseydiniz siz de okusaydınız keşke halkın parasıyla, tutan yoktu.

    ha ama siz halkın parasıyla okumayı değil başka şeyler yapmayı tercih edenlerdensiniz gerçi, pardon..

  • çinli bir turistle çekilen fotoğrafın altında şöyle yazıyor;

    çin'de iç karışıklık yokmuş. sizi çok ucuza çalıştırıyorlar dedim. verdim fitneyi. darısı yeni mültecilerimizin başına.

  • ülke, basit arapça duaları ezbere bilen ateist, deist, agnostik vs. dolu. akıllı bebeyse, ilerde anlamadığı duayı neden vurgularıyla okuması gerektiği hakkında tirat atanların içinde "türkçesi ne bunun acaba?" diye düşünecektir.
    gerisi gelir sonra.

  • muhtemelen şu diyalog yaşanacaktır.

    fenerbahçeli : biz sizi bir kere 6 sıfır yenmiştik.
    galatasaraylı : olsun. bizim de uefa kupamız var.
    fenerbahçeli : bizim de uefa kupamız var.
    galatasaraylı : siz bizi bir kere 6 sıfır yenmiştiniz.

    beşiktaşlı : biri şunları siksin
    trabzonsporlu : bu sene ne hamsi yedik arkadaş.
    beşiktaşlı : oha şiven kaybolmuş.