hesabın var mı? giriş yap

  • benim lan bu. hayatımda yediğim en kötü yafta da bu. cumartesiler gelmesin istiyorum amk. korkulu rüyam oldu bu artık benim. her cumartesi sol frame'e çakılı kalıyor bu başlık. yok ''böyle ezikler var mıymış?'', yok efendim,'' onlara kızmayın, teselli edin''. ulan ibiş bunları barda, clubda kızları tost yaparken mi yazıyorsun? belli ki sen de evdesin. kime lan senin havan?

    eskiden sadece cumartesi akşamı bu başlığa entryler girilirdi, şimdi salıya perşembeye kadar uzadı amk. cumartesi gecesi bitirin şu işi nolur?

  • 3-4 kişi toplanıp köylü gibi 15 bardak çay, kahve ve soda içilmiş. uzun zamandır bu kadar vizyonsuz bir sipariş görmemiştim. belli ki bolca futbol ve siyaset konuşulmuş.

    gezi'den sonra mado'ya hiç uğramadım, ama hesap diğer mekanlara göre normal geldi.

  • bu istekte bulunanlar için eski moderatör guru yıllar evvel bir söz söylemişti. tekrarlayalım:

    "neyi yazıp neyi yazmamanız gerektiğine, gerçekten bir başkasının karar vermesini istiyor musunuz?"

  • sdflşgajşdlhjaihşsjdha ortalama bir lisede fen bilgisi dersi ödevi olabilecek bişeyi baya baya arge projesi gibi anlatmış adamlar. güneş enerjili mobil istasyonlarda aküler maliyetsiz olarak şarj edilecekmiş. güneş enerjili şarj istasyonu beleşe kuruluyor sanki.

    her modelin başka bir özelliği varmış. cumhuriyet adlı model tahtadan olduğu için ekolojikmiş. ekolojiden anladıkları bu asldjgah.

    öbürkü modeli doğa şartlarına uygun ve sportifmiş. aşdlsgjşaldshşlajh

    hadi çocuklar saf ve hevesli okey de koca koca hocalar nası böyle şeylere alet oluyor anlamıyorum aq. saatte 50 kilometre yapıyomuş lan tahtaya teker takmışsın iki kişi ittirse zaten elli yapar o aşslfdgja

  • sayalım efendim:

    1 - yakın zamanda sakın bir ilişkiye başlamayın. mevcut ruh halinizle karşınızdaki bireyi de çileden çıkartırsınız... ekosistem bu yüzden sürekli kötüye gidiyor. çivi çiviyi sökmez... yapmayın...

    2 - bitti artık bunu kabullenin. onu sosyal medyadan veya ortak arkadaşlar vasıtası ile takip etmeyi bırakın. kendinizi ruh hastası etmeyin. çünkü zaten kişiden nefret ettiğiniz için üstüne onu mutlu görürseniz kendi psikolojinizi tarumar etmesini bir yana bırakıyorum. gider bir manyaklıkta yaparsınız.

    3 - eğer sosyal bir bireyseniz arkadaş grubunuzla vakit geçirin. ancak arkadaş grubu ile bu kız veya herif ne yavşakmış tadında sohbetleri bırakın. bitti geçti artık. onun layık olan yeri bulması için hafızanızdan mümkün mertebe çıkartın.

    4 - arkadaş grubunuz veya yakın çevreniz size birini ayarlamaya çalışabilir. nazik bir dille reddedin sebep 1. maddeye bakın...

    5 - özellikle uzun süreli ilişkilerden çıkmak hayata farklı bir düzen katmak için birebirdir. başlanacak bir kurs, yeni dahil olunan seyahat kulüpleri veya dernekler gibi hayatınızı zenginleştirecek ve size anlamlar katabilecek organizasyonlara zıplamanızın tam zamanı...

    6 - sakın eski türk filmleri gibi slow şarkılar açıp kendinizi hırpalamayın... unutmayın, sadece siz üzülüyorsunuz ve bu hayatta sizin hayatınızdan çıkıp gitmiş biri için kendinizi üzmeye değmez... mümkün mertebe farklı aktiviteler, eğlence içeren, keyif veren ve sizi rahatlatacak şeyleri tercih edin.

    7 - uzun ilişkiden çıkanlar için sakın geçmiş yaşınızı veya harcanan zamanı kafaya takmayın... unutmayın güzel geçen zamanlar sahte bile olsa güzeldi. o güzel günler hatırına saygısızlık etmeyin. bırakın geçmiş aldığınız derslerle beraber orada kalsın.

    8 - sakın ha sakın, bitmiş bir ilişkiyi kısa süre sonra canlandırma adı altında eski sevgiliniz ile temasa geçmeyin. daha da kötüye gidecek sonuçlar birbirinize daha çok zarar verirsiniz. bırakın olan olduğu gibi kalsın.

    9 - size zarar vererek hayatınızdan çıkan birey için yapılacak en güzel şey onu hafızanızdan tamamen yok etmektir. kendi hayatınıza bakın. inanın doğal seleksiyon onun defterini dürecektir.

    10 - size yapılmasından hoşlanmadığınız ne varsa bunu intikam adı altında karşı tarafa yapmayın. belli bir süre sonra kendinize olan saygınızı yitirir ve o kötü bireyden bir farkınız olmadığınızı görürsünüz.

    11 - dünyayı bizler güzelleştireceğiz. bırakın kötüler kötülükleri ile hafızanızdan hiç var olmamış gibi silinsin. güzel günler hep sizlerin olsun.

  • dişi dondurma yerken yanına gidilir
    -yalayabilirmiyim
    -hayır
    - o zaman dondurmandan yaliyim.ehehe
    -çat*

    [başarı yüzdesi : %0]

  • yarın öbür gün sarı taksiye binip başına bir iş gelen kadına, 'onun da ne işi varmış orada', 'kesin kendi istemiştir' diyecek bir toplum içerisinde bunun uygulamaya geçmesi işgüzarlıktır, ve özgürlük değildir. bu taksiye binmeyen kadınları ateşe atıyorlar resmen.