hesabın var mı? giriş yap

  • allah her iktidara böyle halk nasip etsin. ne güzel lan ne terörden sorumlusun,ne ekonomik krizden. şehit geldi mi cehape de, dolar uçunca dış güçler de ama ne dersen de halk sana oy versin. yemin ederim adamlar bu halk sayesinde dünyada cenneti yaşıyor.
    tanım: yanlış bir hareket.
    edit: imla
    büdüt: “yüzünden” kelimesi,”sayesinde” ile değiştirildi. uyaran arkadaşlara teşekkürler.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun açıkladığı olay.. şimdi iktidar zamları geri alsa bir dert, almasa bir dert.

    halk için zaten bir dert de, iktidar için de zor bir durum. zamları geri alsa, "kılıçdaroğlu bastırdı ve zammı geri aldırdı" diyecekler. zamları geri almasa bu sefer de zamlardan dolayı bunalan halk iktidardan daha da bir soğuyacak. birkaç puan oyları birden düşecek...

    iktidarı fena sıkıştırdı..

    edit: faturayı ödemediği takdirde kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesi hususunda da olabileceklere dair tahminlerimi de şurada yazdım.
    (bkz: kemal kılıçdaroğlu'nun ev elektriğinin kesilmesi)

  • allah rahmet eylesin. merak ettiğim şeyler var ayrıca. ben rahmetliyi izleyerek youtube'da oha diyorum ile yapyap kanalını tanıdım. şimdiki üçlüyü o kadar tanımıyordum bile. açıkçası rahmetli gittikten sonra hiç izlememeye başladım.

    merak ettiğim ise şimdi o üçlünün filmi çıkıyor ve adamlar instagram'dan cem için "eski çalışma arkadaşım" diye bahsediyor. lan sen bu noktadaysan "eski çalışma arkadaşım" dediğin çocuk sayesindedir. ne oldu ne bitti bilemem ama hiç mi hukuğunuz yok aranızda? youtube kanalını bu çocuk büyüttü resmen. kendi emekleriyle bu günlere geldi. bu çocuk olmasa sizin kıllı, kel suratınıza bakmazdı millet. melek gibi, sempatik çocuk var diye izliyorduk.

    allah ailesine sabır versin. bir de "eski çalışma arkadaşlarına" akıl versin. bu çocuk sempatik olduğu için izleniyordu. en çok güvendiği, en çok yakın olduğu o insanlar kendisini tanımıyormuş gibi "eski çalışma arkadaşım" diye bahsedecek kadar umursamazlar. eminim adını bile anmadan gala yapıp, videolar çekmeye devam edeceklerdir. şimdiden facebook sayfası rahmet diledikten sonra komikli paylaşım yapmaya başlamış.

    bu çocuğun hakkını veremediklerini düşünüyorum.

  • -bilgisayarın içi temizlenmeli ve termal macunlar yenilenmeli

    -ssd takılmalı ( 240 gb yeterli. 128 gb bile yetebilir)

    -8 gb altında ram var ise boşta olan ram slotu 4gb ram takılmalı. boşta slot yoksa mevcut ram'lerden biri değiştirilmeli.

    -format atılmalı

    şu adımlar yapıldığı takdirde bilgisayarınız yeni alınmış gibi olacaktır.

    edit: ayrıca eğer 2 ram kullanacaksanız hızları eşit olmalı. 2000 mhz ram'in yanına 1600 mhz ram takarsanız 2000 mhz ram'iniz 1600 mhz hızında çalısır.

    diğer unuttuğum nokta ise, windows'un ve performanslı çalısmasını istediğiniz yazılımların ssd üzerine kurulması gerekmektedir.

  • zincir'in disinda olmak. soyle anlatayim;

    simdi nasil oluyo da oluyo bilmiyorum ama sevgilisi olan insanlarin hep sevgilisi oluyor. yalniz olmuyorlar pek. bu insanlarin daha once de sevgilileri vardi, simdi de var, gelecekte de olacak. artik kendi aralarinda tarikatlar mi, yoksa baska bir sey mi bilmiyorum. iste siz de bu insanlarin olusturdugu bu zincire girdiniz girdiniz, yoksa omru billah sap gibi kalirsiniz. yalniz o zincire bir kere girdikten sonra olay guzel. buzlu bademler, hellolar mellolar eksik olmaz (burada sampanya patlama sesi hayal edilecek, bir de zengin adam kahkasi)

  • zamanın birinde temel avrupa'ya gider.
    bir gün bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.
    üç-beş defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar:
    "pardon, niye hep üç tane bira içiyorsunuz?
    temel cevap verir:
    "ben, dursun ve hamdi, bizler üçüzüz. hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz.
    hepimiz de bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der.
    yine günlerden bir gün temel aynı bara gelir fakat bu kez iki bira ister.
    temel biralari içtikten sonra tam kalkacakken barmen sorar:
    "başınız sağolsun efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince, temel cevap verir:
    "hayir ben içkiyi biraktim!"

  • 18 temmuz 2017 kemal kılıçdaroğlu'nun hükümete meydan okurken sarf ettiği taşşaklı söz.akp'li yöneticilerin abdestlerinden şüpheleri yoksa buyursunlar tartışsınlar ve görelim gerçekleri. bir vatandaş olarak doğruları öğrenmek benim de hakkım değil mi?..

    o değil de, bağzı andavallar halen ''darbe gecesi gördük yeaa'' diyerek kendilerini kandırıyor. iyi, ne güzel işte reisiniz korkmuyorsa çıksın karşısında bunu da sorsun öğrenelim..

  • şu adamın asaletine, karizmasına, ûslubuna bak bir de şimdilerdeki devlet adamıyım diye geçinen tiplerin varoşluğuna bak. arada milyonlarca km fark var.