hesabın var mı? giriş yap

  • covid-19 nedeniyle getirilmiş sanırım yasak. binlerce kişi ayasofya'da, avlusunda içi içe namaz kılarken zarar vermeyen virüs, zafer bayramı kutlamalarında zarar verebilir! yersen!

    hedef 2023!

    sen bak öyle mal mal kemal efendi! böyle bir şey olabilir mi de geç!

  • bir kaç gün önce, mesaj atmayı öğrenmeye çalışan babamdan gelen ve bir kaç dakika hareketsiz durup uzaklara dalmama neden olan mesaj şöyledir.

    " kizim, ben baban.
    bu bir mesajdir.
    cevap yazma.
    istersen yaz. "

  • bi arkadaş anlattı. bunun kanki sallantı anında fırlamış yataktan. dinle imanla pek alakası olmayan biçok müslüman evladı gibi kelime-i şehadet, ayet, sure felan okuyacak ama aklına hiçbişey gelmiyor. gelen tek şeyi yüksek sesle haykırıyor:
    - sordum saaarıı çiçeeee

  • bana hayatı tekrardan sevdiren ölücüler olmuştur kendileri..

    şimdi arkadaş burada zeytinyağı fırsatı kovalayanlar var. evet yanlış duymadınız zeytinyağı fırsatı kovalamak. imkanım olsa 72 punto yazıcam.. öyle bir-iki kişi de değil, topic olmuş 45 sayfa. sızma zeytinyağını litresi 15-16 liraya getiriyolar. bakıverdim hemen litresi markette falan ne kadarmış, 20-25 lira arası değişiyor. adamlar resmen 5-10 lira için köpek gibi uğraşıyorlar, ciddi ciddi tartışıyorlar ediyorlar falan. ya hocam allah aşkına bu kadar sürünmeye değer mi, bi paket az sigara içiver git güzel güzel al istediğini demek istiyorum; diyemiyorum, diyemiyorum..

    ben de hayatım çok boş diye üzülüyordum, meğerse ne tipler varmış.. teşekkürler donanımhaber, teşekkürler sıcak fiyatlar konusu.

  • boşanma kararımı aileme üzülecekleri için açıklayamadığımı söyleyince; “sen alt soyundan sorumlusun, üst soyundan değil... oğlun için bir rota belirleyelim, gerisi kendi başının çaresine baksın” demişti

  • şu olan biten var ya, boşver ona;
    taş yağsın isterse çok sürmez;
    dakka şaşma dakka yaşamana bak;
    ne geçmişi düşün, ne gelecekten kork.

  • sayın cumhurbaşkanının kınadığım ifadesidir.
    bir ülkenin cumhurbaşkanının ülkenin teröristlerine saygın demesi kabul edilemezdir.*