hesabın var mı? giriş yap

  • turkiye cumhuriyeti himayesi altinda olan bazi o.clarida bu orgutun yaptigini bizde yapmaliyiz diye kameralar karsisinda demecler veriyor alin size iliman siyasal islam .

  • cok sevdigim bi erkek akadasim ve cok cok sevdigim ailesiyle ayni arabada yolculuk yapmaktayiz. köy yolunda hos olmayan bir koku arabayi dolduruyor. bendeniz de girgir amacli "oh ne guzel tezek kokuyor buralar mis" diyorum. muzipce siritmayi da unutmuyorum aslinda ama nedense bir saskinlik hakim herkese, kimse gulmuyor. yani tamam komik olmasa da tepkisizligi de haketmiyorum!

    allalla ne dedim simdi lan diye dusunurken "oh ne guzel tasak kokuyor buralar mis" dedigimi fark edip yerin dibine dibine geciyorum. yolculugun kalaninda ve evlerinde kaldigim 3-4 gun boyunca konusurken muthis tedirgin oluyorum tabi.

    akin amca ben oyle bi kiz degilim yaaaa! valla ben soylemedim dilim dolandi bi seyler oldu!

  • konu hakkinda oldukca bilgilendiri cok guzel bir yazi buldum.
    yaziyi yazan arkadas da yillar once fikri cok sacma bulsa da kendini dondurmaya karar vermis yaptigi arastirmalardan sonra.

    aslinda en onemli sorun fikir kulaga cocukca ve aptalca geldigi icin insanlarin pek de bir sey bilmeden elestirmeye kalkismasi. mesela bircok kisi suyun kati halinin sivi halinden daha cok yer kapladigini ve bunun hucre zarlarina zarar verecegini soyluyor. hatta yukarida bir yazar da aynisini soylemis. e bunun farkindalar herhalde bu insanlar. bu yuzden de suyun buyuk bir kismini alip farkli bir sivi koyuyorlar vucudunuza ve bu sivinin kati hali cam gibi kristalize olmadan donuyor zarari minimuma indiriyor ya da yok ediyor.

    bircok sebep var yapmamak icin. bir suru kotu sey gercekten de olabilir. savas cikabilir, sizi diriltecek insan kalmayabilir ama butun bunlara ragmen olmeme umudu icin yapiyor bircok insan. sahsen ben de uzun vadede amerika'ya yerlesebilirsem kesinlikle kaydolmayi planliyorum. fiyatlar fazla gozukebilir ancak bunu odemesi icin bir hayat sigortasi yaptirabiliyor ve ayda yuz-ikiyuz dolara parayi biriktirebiliyormussunuz.

    eger olur da donmus halinizde bedeninize bir sey olmazsa, ya da daha onemlisi beyninize, teknoloji mutlaka ama mutlaka insanlari diriltip yeni bedenler saglayabilecegimiz bir noktaya gelecek. ve ilk insan diriltilip iyilestirildiginde bircok kisi kalanlari da diriltmek isteyecek, ahlaki acidan yanlis gozukecek donuk halde birakmak. hatta bir sure sonra bu dondurma islemi yayginlasabilir. mesela siz onumuzdeki 50 yili atlamak istiyorsaniz kendinizi 50 yilligina dondurup geri getirebileceksiniz.

  • denizbank'ın çalışanını tüm denizbank'a mal etme girişimidir. gram işim olmaz denizbankla ama bu kadar çarpıtılmış bir rezalet de görmedim arkadaş. git bankacıyı şikayet et işte.

    ayrıca o nasıl başlık açmaktır?

    rezalet puanı: 0/10