hesabın var mı? giriş yap

  • istiyorsunuzki reddetiginiz erkek hayatinizdan hic cikmasin, onu her gordugunuzde ozguveniniz artsin. daha ne yapsin adam ? karariniza saygi duyup hayatindan cikarmis sizi iste, siz de adamin bu kararina saygi gosterin ve daha cok kuculmeden susun lutfen !

    düzenleme sebebim : sayın hemcinslerim bu ve bunun gibi kadınlara lütfen prim vermeyin. bu kişilere takılıp kalmayın. dışarıda sizin sevginizi ve saygınızı hak eden çok sayıda güzel kalpli hanımlar var. lütfen tüm sevginizi bu güzel kalpli kişilere gösterin.

  • rolex amblemindeki taç saat ustalığını işaret eder, beş parmak şeklindeki çıkıntılar saat ustasının hünerli parmaklarını simgeler.

    rolex'lerin tepesindeki taç ambleminin altında da bazı şekiller vardır. bu şekiller bileğe takılan saatin ne tür bir metal olduğuna işaret eder. düz bir çizgi varsa çelik/çelik-altın karışımıdır. tek nokta varsa platindir. iki nokta varsa sadece altındır.

    eğer üç nokta varsa endişelenmeyin, saat içinde conta ile mühürlenmiş bölgelerin sayısı da üç adettir. üç noktanın boyutu aynı ise çelik, ortadaki büyükse altın, ortadaki küçükse platindir.

    rolex, gerçek james bond'un saatidir. öyleki yazar ian fleming kitabında rolex haricinde hiçbir markadan söz etmez. zaten sean connery'li james bond rolex'ten başka saat takmaz. şimdilerde omega takması reklam kokan hareketlerdir. ama nedense omega-james bond birlikteliği başarıya ulaşmıştır. lakin sadece meraklıları bilir; tüm seri boyunca seiko saati bile omega'dan daha fazla takmıştır james bond. (gerçek james bond sean connery'e uzun ömürler diliyorum, rolex zaten yerinde duruyor)

  • popülist ülkemin yeni popülist söylemlerinden biri.

    evet, depremde binaların yıkılmasını önleyen güzel mühendislik örneklerinden biridir.
    fakat
    bina yönetmelikler dahilinde yapılıp denetlemeleri düzgün yapılırsa binanın yıkılmaması için bu izolatörlere ihtiyaç yoktur.

    ama popülist ülkemde göreceksinizki binlerce sismik izolatör firması türeyecek. bu türeyen firmalar standartlarda olmayan ucuz izolatörler satacak. ahlaksız müteahhitler bu ucuz izolatörleri binalarında kullanarak binanın depreme dayanıklı olduğunu öne sürecek.

    ve sonuç olarak gene depremde bu binalar yıkılacak.
    umarım ben haksız çıkarım.

  • genç evlilerdeki olağanüstü kıroluk'un bir sonraki level'ıdır.

    "hadi çocuk yaptım beni takdir et" diye beklerler sanki bana yapmışlar gibi!

    edit: sorun çocuk doğurmaları değil, sorun bunu köpürtmeleri. tabii ki annelik, anne olmak dünyanın en güzel duygusudur. "kediler köpekler ana olmasın" der annem. en uysal havyan bile yavrulayınca alacaklar korkusuyla nasıl da sahiplenir ve vahşileşir.

    çocuk doğurdun diye ilk yaptığın geceden son dakikasına kadar log tutman, ifşa etmen ve başkalarının kafasını şişirmen gerekmiyor.

  • alternatif olarak turkiye de yaya geçidinde beklerseniz önünüzde dolmuş durur, karşıya geçemezsiniz.

  • herkes yöneticidir, mühendistir demiş (eyvallah onlar da kazanıyor bu paraları, ona itirazım yok) ama siz mahalledeki tekel, semt merkezindeki fast food büfenin aylık geliri ne kadar biliyor musunuz?

  • işte 15 temmuzu engelleyen gerçek vatansever komutanlarımız bu komutan gibi olanlardı. çomarlar atletle tank durdurduğunu sansın hala.

  • milli formayla son kez çıktğı 22 mart 2017 almanya ingiltere maçında ayı gibi bir gol atmıştır.

    poldi ilginç bir oyuncu, aktif futbolcular arasında böylesi pek kalmadı. hem bütün maç takımını 10 kişi oynatıyor, topsuz oyunda hayalet gibi, haliyle kendini unutturuyor ama top iyi bir açıdan sol ayağına geldi mi şapkadan tavşan çıkartabiliyor.

    ne olursa olsun, iyisiyle kötüsüyle kendini dünya futboluna kabul ettirmiş bir isim poldi.

    galatasaray'a rüzgar gibi geldi, esebildiği kadar esip yakında da japonya'ya gidecek. henüz daha vakit varken gereken saygı ve sevgiyi umarım biz galatasaray'lılar bu adama gösterebiliriz.

    danke poldi!

  • kendi canlandırdığı iki karakterden, birinin diğerini oynayamayışını da ayrıca oynayan adam. helal olsun.