hesabın var mı? giriş yap

  • bir de anne yatağı yaptıktan sonra, yatağa yatıp üzerine yorganın serileceği anı beklemek vardır. benzer kalibredeki güzelliklerdendir ikisi de. o anki duyguyu anti-depresanlara katacak bir teknoloji olsa keşke.

  • malum zihniyet nedir deseler işte tam olarak bu videodakidir.. bu yüzden bu fasistlerden bir an önce kurtulmak gerekiyor..

    tam tersi bir durum olsaydı, malum partinin oyu en az %3 artmisti.. her gün tvde olurdu,şahsım tarafından videolarla yavaş çekimle anlatilirdi.. ama durum bu olunca, normal karşılanacak bu halk tarafından...

  • galerinin size polo parasına audi tt verip, ayda maksimum 50 liralık yakıt koyabilirsin, sonra arabayı iterek kullanırsın demesi gibi bir olay.

  • ısparta'nın keçiborlu ilçesindeki kuyucak köyünde 17 kadının birleşerek kurdukları ‘lavanta kokulu köy kadın girişimciler kooperatifi’nin çalışmaları 'gelecek turizmde' projesiyle desteklenmiş.
    bu kooperatifi kurmak için hayvanlarını satmışlar. köylü kadınlara çeşitli eğitimler verilmiş. bazıları evlerini pansiyon haline getirmiş. kadınlar çalışmış, kadınlar konuşmuş, kadınlar üretmiş.
    türkiye'nin lavanta ihtiyacının yüzde 93'ünün üretildiği bir yere insanların gelmesi için, geldiklerinde güzel vakit geçirmeleri için ellerinde ne varsa ortaya koyup çalışmışlar ve çok güzel birşey çıkmış bence ortaya.

    instagramda bakınırken gördüğüm bi fotoğrafın izini sürerken ulaştım bu kadınların güzel ve güçlü ellerinden çıkan bu kooperatif haberine. günün 8 mart olması dolayısı ile de yazmadan edemedim :)

    kutlu olsun kadınlar. ellerinize sağlık.

  • cevabi umrumda dahi olmayan sorudur.

    ben kadinim ve hemcinslerime birsey soylemek istiyorum: neden ama neden bir erkegin sizi sevmesini bu kadar umursayip kendiniz olmak yerine sirf o sizi sevsin diye olmadiginiz biri gibi hareket edesiniz ki? hayat bunun icin cok kisa degil mi?

    bir erkek sizi sevmezse eksik degilsiniz su hayatta, sunu bir anlayin. kendinizi sevmezseniz eksiksiniz.

    kendinizi sevin, kotu yanlarinizi elbette degistirmeye calisin ama yapmacik davranmayin. bu bir erkegi size asik etmez bence ama hayatta mutluluga sizi bir adim daha yaklastirmaz mi?

  • uefa ekşi sözlük ve twitter'da ki hesaplamalar ve görüşleri göz önünde bulundurarak işin içinden çıkamamış ve ülkelere kendi aranızda anlaşıp oynayın demiştir. 7 ülke estonya ile karşılaşmak isteyince uefa ''vay ibneler'' demiş ve estonya'yı direk olarak finallere göndermiştir.

    tallinn meydanı karnaval alanı gibi şu an.

  • aritmetik bir islemin yapildigi andir.

    lafin anlasilma ihtimali * (lafin anlasilmasinin getirisi - laf anlatma eforu) > etkisiz hale getirme ihtimali * (dunya iklimine marjinal fayda - dovme eforu)

    onermesi dogru cikarsa laf anlatilir, yanlissa dovulur.