hesabın var mı? giriş yap

  • plansız iş yapmak.
    isteseler de yapamıyorlar. misal bi yerden bi yere altında araban yoksa hadi ben gidiyom deyip gidemiyorsun. iki gün önceden planlaman lazım en az, neyle gitçen nasıl gitçen diye.
    bu açıdan türkiye daha iyi bence. gidersin otogara en ucubik yerlere bile otobüs bulursun illa. yer yoksa 'ben koridorda gidiyim abi, nolcak' dersin. belki alırlar.

    edit: efendim son dakika biletleri var, onlarla yolculuk edebiliyorsun diye tepki geldi. ne var ki, tren biletleri oldukça pahalı ve her yere otobüs yok. üstelik uzak bir yere gidecekseniz trenle gitmek çok uzun ve pahalı olabiliyor. bu durumda mitfahrgelegenheit en mantıklısı ama onda da gideceğiniz istikamette yolculuk yapacak olan kişiyi bulmak, buluşma noktalarını planlamak vs. mesele. her türlü aklınıza esip de az bir parayla kapıyı vurup gidemiyorsunuz. plan yapmak ve araştırmak gerekiyor.

  • sahşen ben düşük bel pantulunun üzerine minik bi tişort giymiş ve eğildiğinde donu görünen bi ablayı katiyen uyarmam.
    kendisi zaten eğilme eylemini gerçekleştirtiğinde bunun olacağını yüzde binbeşyüz biliyor ve ona göre giyiniyor.
    ben bunun başıma geleceğini bildiğimden kelli ya üzerine uzun bi tişört giyerim o düşük bellinin ya da o minnak tişörtün altına yüksek bel pantul.

    bunun dışındaki diğer durumlarda iç çamaşırı görünen ablalar da çok sikimde değiller açıkçası.
    kazadır şudur budur bittabi olur ama bi kadın giyindigi zaman eğildiğinde, bacak bacak üzerine attığında veya zipladığında neresinin ne kadar görüneceğini herkesten çok iyi bilir.

  • bu durum bir süre sonra adamı iyice bezgin bekir yapar. her şey cep telefonunu açmaya üşenmekle başlar.

    - cep telefonun çalıyo açmıycak mısın?
    - annemdir, kalkınca bi ara ararım.

    - mesaj geldi sana galiba...
    - bankadandır boşver.

    - *telefon çalıyo, bakayım mı?
    - uğraşma yanlış numaradır.

    - kalk kalk, evde ayak sesleri var
    - sittiret kedidir

    - kapıyı yumrukluyolar duymuyo musun?
    - amaan kapıcıdır

    - baltalı bi adam var kapıda!!
    - boşver ev sahibidir...

  • son derece sempati duyduğum biri. benim için daima eski sevgilinin yeni sevgilisi olarak anılacaktır ama eski sevgiliye tekmeyi basıp, hem de onun yakın çevresinden biriyle evlendiğinden beri başımın tacıdır. tam da böyle bir şey olması için ah etmiştim, bekliyordum ama kendisi bunu gerçekleştirdi nihayetinde. nasıl sevmem?

    evlendiğinden beri gözüme çok güzel görünmeye başladı. facebook'ta gördüm. gelinlik nasıl da yakışmış. peri kızı gibiydi. prensesim benim.

  • istanbul'dan zimbabwe aranir...

    - alo mosamba orda mi?
    - kim?
    - mos.. oha ya adam turk cikti
    - ...

  • 'ben farklıyım', 'sizin gibi değilim', 'kuuulum', 'iplemez bir serseriyim', 'kafam siz sıradan böceklerinkinden çok daha değişik çalışıyor' gibi görünmek için bütün hücreleriyle uğraşıyor, o kadar çok uğraşıyor ki muhtemelen kendisi de bütün bunlara inanıyor.