hesabın var mı? giriş yap

  • korkunç bir yorum, provokasyona açık ve savaştan bile daha çirkin ukrayna'nın sürekli türkiye'yi savaşın içine çekme çabası.

    edit: sal bizi ukrayna, bu işe girerken sırtını sıvazlayan biz miydik ?

  • eminönü, kadıköy, bağdat caddesi gibi yerlerde 3 bin lira kirayla büfe işletenleri ortaya çıkarmış olay.

    bugüne kadar bu millete ne kadar kayıp yaşattıklarını siz hesap edin.

  • seviyeye bak...
    ilkokul 3.

    bu kafayla siz daha çok galatasaray şampiyonluğu görür, daha çok bu kompleks altında ezilirsiniz.

  • hahhahahahaa diyerek karşılaştığım olaydır

    "berat ağbi, doçentlik sınavından yine kaldım ağbi"
    "bizim senden başka kimimiz var berat ağbi"

    aynı zamanda tezlerinin de çalıntı olduğu ortaya çıkmıştır. oğlum selman, tv'de atatürk'e dil uzattığın zaman sinirimden uyuyamamıştım, işte adalet böyle tecelli eder.

  • eril ile dişili gözetmek yerine, kalifiyelik ve içi dolu metinler barındıran yazıları yazanları yazar olarak alma ve tutma yoluna gitmesi gerekenlerin boş işleri.

  • yoldan geçen adam kapağı göremez bu enteresan ama daha dikkat çekici olan bakkalın sol omzuna dokunuyor ama bakkal sağ tarafına dönüyor... yani sağ değil de sol tarafına dönse kapak adama çarpacak. vallahi değişik bi olay.

    edit; bakkalın sırtına dokunan adam "arkana bak" demiş. bakkalın yerinde ben olsam dokunduğu tarafa, konuşana doğru dönerim kesin ölürüm amk. hatta adam beni tutup diğer tarafa çevirse ben yine inat eder adama doğru dönmeye çalışırım o kadar da bahtsız ve malım.*

  • özet geçiyorum abd'ye dil öğrenmek için gitmiş 3 aydır alışamamış. aklı sevgilisinde ve ailesinde kalmış.

    bu kadar.

    debe editi: başlığı açan arkadaş kaçtığı için bu özete bir şey daha ekleyim. arkadaşın bütün ailesi, konu, komşu fetö yüzünden gözaltına alınmış. yazdıkları darbe girişiminden 10 gün önce abd'ye kaçırıldığı izlenimini veriyordu.

    linç üzerine yazdığı destanı toplayıp gitti.

  • üsküdar'da doğmuş ermeni asıllı osmanlı vatandaşı. osmanlı topraklarında bulunan petrolün çıkarılması için ingiltere ve osmanlı arasında aracılık yapmış ve başarılı olmuştur. osmanlı paşalarını bir takım ufak komisyonlarla kontrol altında tutmuş, her sesi yükseleni rüşvetler verip susturmuştur. adı 1930 larda ırak petrol şirketi olarak değişecek olan ' türk petrol şirketi'nin kuruluşunda ön ayak olmuştur(1912). şirketin adı her ne kadar türk olsa da, ortakları ingilizler ve almanlardır(daha sonra amerikalılar da dahil olmuştur. ve en nihayetinde saddam hüseyin tarafından ırak menfatine millileştirilmiştir). çok önemli ve büyük bi koloksiyonerdir. topladığı eserler lizbonda kendi adına kurulmuş bir müzede sergilenmektedir. sağlığında, topladığı bazı eserler çeşitli devletler tarafından satın alınmak istenmiş ama o buna izin vermemiştir. bir çok kereler petrol anlaşmalarında aracılıklar yapmıştır, ama ilk ve en önemli anlaşması türk petrol şirketinin kurulmasıdır. ilk anda daha yüksek olan komisyonu bi iki yıl sonra % 5'e düşürülmüştür.

  • kendisiyle bolca vakit geçirmişliğim, sokak arasında top oynamışlığım bile var. başlığı görünce o günler geldi aklıma, gerçekten çok şanslıymışım. (bkz: super baba) dizisi semtimizde, bazı sahneleri ise evimizde çekiliyordu. dizinin bütün kadrosu, kamera arkası arkadaşımız olmuştu... bu güzel insanlarla bir kare bile fotoğrafımın olmayışı içimi çok burkuyor. o zamanlar en teknolojik aletim tetristi.