hesabın var mı? giriş yap

  • sobanın üstüne tükürüp "tıpıstttt" sesini duymamış bi' çocuk. yazık. evet.

  • bizim kültürde eti iyi pişirme alışkanlığı olduğundan, hindi eti pişirmenin zorluğundan ve pişerken çabuk kuruyabilmesinden ötürü muhtemelen kötü pişmiş hindi yiyen birinin bir daha yemek istememesinden kaynaklanır. marketlerde, kasaplarda bulması tavuk ve kırmızı ete göre daha zordur. tavuğa göre daha pahalıdır. tavuğu zor yiyen yurdumun gariban insanına niye hindi yemiyorsun denemez. yine aynı şekilde bu ülkede kilosu 5 liraya düştüğünde ancak hamsi, palamut gibi balıklar tüketilir. ilk defa levreği 23 yaşında yemiş bir insanım. aile sofrasına girmiş en lüks balık da çinekoptur ayrıca.

  • adamlardır. en has adam onlardır. adamlığın kitabını yazmışlardır. adamlık kanlarında vardır. adam olarak doğmuşlardır. adam olarak öleceklerdir. bu arada çok adamlardır.

  • yanlışlıkla 2 roket düştü diye dünya savaşı mı çıkar lan sakin olun.

    biz adamların uçağını güdümlü füze ile vurduk savaş çıkmadı bi sakin olun hele.

    edit: sikicem 100 sene önceki avusturya veliahtı orneginizi dünya 100 sene önceki dünya degil ülkeler gelen elçilerin kafasını kesip yollamiyor mesela. iki tarafın da nükleere sahip olduğu hiçbir savaş yaşanmaz artık. anca abd ırak abd suriye gibi güçlü ve gariban savaşları oluyor.

    bu ülkede büyükelçi vuruldu yine bir şey olmadı.

  • mağarada yatağı olan bir kadının yatağındaki meni lekesi için iki orduyu savaşa sokan zihniyete de, boku yarasaya atıp olayı keramet olarak algılayan zihniyete de edeyim dedirtendir.

  • pandemi’den kaynaklanan boşluğu fırsat bilerek ibb komple bir yenileme işine girişmiş.

    bir goygoyun daha sonuna geldik arkadaşlar. *

    otogar ilk yapıldığında bile bu kadar parlak değildir herhalde.

    ellerine sağlık herkesin.