hesabın var mı? giriş yap

  • nasıl yalan çıktı? anlamadım.

    çocuğu tutup zorla "annem karne hediyesi olarak et aldı diyeceksin" falan mı dediler?

    farz edelim ki bu haber yalan.

    türkiye'de çocuklarına karne hediyesi alamayan, yeterince et yiyemeyen ailelerin olduğu da yalan mı?

    edit: evet, gerçekten muhabir çocuğa " ayazcığım bize şey der misin? annem karne hediyesi et aldı" diyerek kendi istediğini dedirtmiş.

    o değil de muhabir çocuğun adını nereden biliyor? garip garip işler.

    https://twitter.com/…?t=jb0vfniemi73mpir927wjg&s=19

    yine de ikinci söylediğimin arkasındayım.
    bu ülkede evine ayda yılda bir et giren, çocuğuna karne hediyesi alamayan aileler var. hiç zafer kazanmış gibi davranmayın aktroller.

  • peygamber efendim dediğin adamın ilk karısının kendisinden önce üç eşi olmuştu. sakat bir kafa yapısı var maalesef. zokora olayından sonra en büyük falso oldu, futbolcunun zeki çevik ve ahlaklısını seviyoruz.

  • güzellikleriyle olduğu kadar onca aşağılanmaya karşı dik duruşlarıyla da gönlümü çelen cesur ve asil persler.

    pers medeniyeti dünya tarihinin en kadim medeniyetlerinden biridir. bugünkü durum elbet bir gün değişecektir ve pers kadınları da bu boyunduruktan kurtulacaktır.

    tanıştığım yabancı kadınlar arasında karakterleriyle beni en çok etkileyenler pers kadınlar oldu. batılı kadın özgürdür, bireydir, özgüvenlidir ama bunlar için büyük bir mücadele vermesi gerekmez. özgürlük ortamında doğar ve büyür zaten.

    bizim kadınlarımız ise biraz arada kalmıştır. ne tam özgürdür ne de tam boyunduruk altındadır ya da bir kısmı özgür bir kısmı değildir vs. bir de kendini hep batılı kadınlarla karşılaştırıp yakınırlar.

    oysa pers kadınları tam bir boyunduruk altındadırlar ama arap kadınları gibi sinmemişlerdir. kendilerini geliştirir, mevcut durumdan çıkış yolları ararlar. türk kadınlarının özgürlüklerine gıpta eder, atatürk’e saygı duyarlar. gerçekçidirler, özgürlük mücadelelerinde bir anda en sağ şeritten en sol şeride geçilemeyeceğini bilirler ve en küçük bir özgürlük yudumunu kana kana içer, kıymet bilirler.

    kısacası isyankar ve mağrur bir savaşçıdır pers kadını, bu yüzden de çok güzeldir.