hesabın var mı? giriş yap

  • el cerrahisinin hassas bir ihtisas olduğunu vakti zamanında bir arkadaşımın iş kazası geçirmesi sonucu anlamıştım. tabi şimdi gelde bunu videodaki arkadaşa anlat.

    hepimiz kabul edelim adamın cüretkarlığı cehaletinden çok "elitlerin iktidarını yıkıyoruz" ayağına fetöcülerin doluştuğu harbiyeyi, "monşer bunlar" diyerek mülkiyeyi, şimdide "giderlerse gitsinler" diyen tıbbiyeyi ayağa düşüren zihniyetten geliyor. 20 yıldır iktidarda olan sadece bir siyasi parti değil bu zihniyet. işte anketlerde şaşırdığınız aç açık olmasına rağmen oy veren %30'un 29'uda bunlar, geri kalan %1'ide iktardan rantlananlar.

  • inşallah çıkar burdan, oraya giremez. buraya da dönemez. ortada ayazda kalmış bekçi siki gibi kalır. bi de savunmuyorlar mı "ziminindi bi cihillik itmiş". insanın kürekle vurası geliyor. bunun gibi yavşaklar yüzünden dünyada bizi adam yerine koyan yok. be amk insan evladı. hiç mi anan baban, yol gösterenin olmadı. ülke kötüye gidiyormuş da ondan amerikaya geri dönecek miş. senin gibiler yüzünden kötüye gidiyor ülke.

    edit: adam entryi silmekle kalmamış, tası tarağı da toplayıp gitmiş. bi arkadaşım falan demiş ama, kendisi değilse ben de ne olayım lan.

    edit 2:gitmemiş, geri gelmiş. marifetmiş gibi de taciz edip duruyor. aferim, mesai bitiminde gel de senin ve o "arkadaş"ının madalyalarını takdim edelim.

  • maalesef yüksek farkındalık, her şeyin farkındasın ama farkında değilmiş gibi davranmaya çalışmak bir ızdırap, bir de komik gelmeyen o kadar çok şey varken yalandan gülmeye çalışmak... tanrıııım çok zekiyiiiimm!!

  • başlığı açmak için girdiğimde zaten açıldığını gördüğüm olay.

    honda'nın stoklarda yok diyerek düşük ötv'den vatandaşın yaralanmasını önlediği, ama videolarda yüzlercesi görülen arabadır. honda'nın alçaklığının belgesidir, yetkili devlet kurumlarının acilen el atması gereken, ilgili bayiye yüzbinlerce liralık "stokçuluk" cezası kesmesi gereken olaydır.

    böyle alçaklık olamaz!!

    edit: "hava gezgini" bilgilendirmesi sonrasında aşağıda yazılan yasa maddesi ile de suç işledikleri zaten kesin durumda.

    kanuna eklenen ek-1/2. maddesinde3, üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler, piyasada darlık yaratıcı, piyasa dengesini ve serbest rekabeti bozucu faaliyetler ile tüketicinin mallara ulaşmasını engelleyici faaliyetlerde bulunamayacağı hususu düzenlenmiştir. buna aykırı hareket edenler için 50.000 türk lirasından 500.000 türk lirasına kadar idari para cezası öngörülmüştür(kanun-18/ı maddesi).

  • yaşam felsefesi tasarımın her aşamasında görünür. nesne ilişkilerinin oluşumunun en güzel örneğidir. çiçeğin seçimi, düzenleme sırasındaki tutum ve davranışlar çok önemlidir. çiçek tasarımı hıza ve beceriye değil, alçak gönüllülüğe, çiçeklere saygıda kusur etmemeye bağlıdır.(bkz: o hana mi)

  • afgan ordusu dediginiz sey hic bir milli bilinci olmayan ulke bayrak vatan kavramlarini bilmeyen sacma sapan parali askerlerden olusan bir yapi.

    bu topraklari detayli incelerseniz ortaligin savas lordu kaynadigini goreceksiniz. kendisine general diyen savas lordlari , burada savasin devamindan nemalanan asiretler falan dunyanin en sacma yerlerinden biri bu cografya.

    karsi taraftakiler ne peki ? onlarda parali asker. zaten afganistan da yapilabilecek iki is var. ya gidip orduya ya da taliban a parali asker yazilacaksiniz ya da eroinin ham maddesi hashaşı ekip onu satacaksiniz. baska bi ekonomik faaliyet yok.

    neyse taliban diyorduk , onlarda parali asker ama en azindan para disinda peştun milliyetciligi ve cehaletin kör kuyularinda yetismis bir seriat anlayislari var. tabi seriatla yonetilen afganistan da ganimet olarak alacaklari kadinlar da cabasi. ulkenin yarisindan fazlasini olusturan pestun asiretlerinin tamami taliban tarafinda. geride de abd nin 20 senedir yaklasik 100 milyar dolar harcayip bi boka benzetemedigi ozbek , tacik , farisi kokenli afgan ordusu var. bunlarin tek motivasyonu para . generallik yapan savas lordlarinin saraylarini ve yirt disindaki paralari da bilinen bir gercek.

    kisacasi mesele afgan ordusu denen sonradan uydurma parali asker sürusunun hic bir motivasyonu ve yetismis insan gucu olmamasi. adamlar ne vatan ne millet ne devlet bilirler. parasini verirsin savasirlar. bu tarz ordular da cok cabuk bozulurlar. tipki ırak ordusunun isid karsisinda şamar oglanina dönmesi gibi.

    onun için işimizi ,paramizi kaybedebiliriz , siyasette farkli taraflarda yer alabiliriz ama bu ulkede malum kişilerin yaptigi gibi milli bilincimiz yok edilir ve ümmetçilik oynamaya devam edersek bizim de sonumuz böyle olabilir .

    olur mu ?

    bizleri yani mustafa kemal'in askerlerini tek tek kurşuna dizmeden asla.

    "biz emperyalistlerin pençesine düşen bir kuş gibi yavaş yavaş aşağılık bir ölüme mahkum olmaktansa, babalarımızın oğulları olarak vuruşa vuruşa ölmeyi tercih ediyoruz."

    mustafa kemal atatürk.