hesabın var mı? giriş yap

  • kartal sahil yolunda gelişen olay.

    yol kavgasında olan araç sürücüleri arasındaki kavga sonucunda kamyon sürücüsünün hafriyat ile çözüm bulması.

    --- spoiler ---

    iki jeep kamyonu kovalayınca arkadan takip eden iki jeep'in öne geçmeye çalışma çabalarına da izin vermeyen kamyon şoförü sonunda kavşağın bitişinde taşıdığı harfiyatı yola dökerek yolu trafiğe tamamen kapatıp ve kaçtı.

    görüntüyü kaydeden araç sahibi, kamyonun sahil yolunda akılalmaz hareketler yaptığını, kendisine de neredeyse çarptığını ve kamyon sürücüsünün tüm ışık ihlallerini de bu arada yaptığını belirtiyor
    --- spoiler ---.

    video

  • aslinda onemsiz bir detay ama sunu yapan chp'li siradan bir milletvekili bile olsaydi beyaz tv'ye 2 haftalik malzeme cikmisti. bizim tosun osman da cok onemli bir seyler bulmus gibi "bu cehape zihniyeti" diye baslayan cumlelerle zirvalardi aksamlari.

  • kız evi arar. telefonu babası açar.
    + baba ben bu gece cenklerde kalabilir miyim?
    - kal kızım kal
    + sağol baba muckss
    - hanım sen de tüpçüye git. beni de muslukçu ziksin.

  • sıkma işini gereksiz bir abartmayla yaptığı için o esnada kendi içinde kütleçekim oluşturur ve zaman bize göre daha yavaş akar. artık makinenin kendi evreni ve zamanı vardır.

  • ulan öyle bir yasa mı var? amerikan başkanı olunca sövmek serbest azerbaycan başkanını eleştirince en üst sınırdan ceza mı olur? azerbaycan kardeş ülke tamam da onların cumhurbaşkanını eleştirince bu ülkeye mensup olanlar bu ülke kurumundan nasıl ceza alabilir? rtük sanırım halk tv hükümete muhalif olduğu için her gün oturup nasıl ceza kesebiliriz diye düşünüyor.
    sevgili rtük, aldığın tek delikli kuruşta hakkım var ise haram zıkkım olsun.

  • allah, kelam gibi dini sözler kullanıp 10 yaşındaki küçücük çocuğa tecavüz etmekten bahsediyor..hiç mi şaşmaz bu sözde müslüman insanlar be..bu ülkeyi bu hale getiren leş insan topluluğundan sadece biri..