hesabın var mı? giriş yap

  • doğruysa skandaldır. 30 cmlik rambo bıçağıyla silahsız bir adamı kalbinden bıçaklamanın cezası dünyanın her yerinde en az 20 yıldır.

  • evlenmeden önce istisnasız bütün evli tanıdıklarım "evlenme" diyordu. evlendim.

    şimdi bekar bütün tanıdıklarıma "evlenme" diyorum. biliyorum onlar da evlenecekler.

    bu evlenecek olanlar da zamanı gelince başkalarına "evlenme" diyecekler. bunu da biliyorum.

    garip bir döngü var, bu konunun üzerine gidilmesi lazım.

  • görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla park yerleri numaralı ve her bir daireye özel olarak ayrılmış. dolayısıyla bu kişi de iki dairelik aidat ödediğine göre sonuna kadar haklı. park yerlerini istediği gibi kullanma hakkına sahip.

    muhtemelen bir evde birden fazla arabası olup da park yeri ihtiyacı olan kişi ya da kişilerin işine gelmediği için kargaşa çıkarılıyor. yapılabilecek tek şey bu kişiyle iyi anlaşıp, park yerini kullanma konusunda el sıkışmak. çözüm emekli albay gibi silecek kaldırmak değil.

  • muhtesem b52 lar yapmanızı saglayan %72 alkol oranlı saglam ickidir. yuksek alkol oranlıları halusinasyona yol actıgı icin turkiye de yasaktır, 35likleri cok yuksek fiyata satılır. sıvı esrardır bu icki bir nevi. acaip kafa yapıo hatta kafanızı unutuyonuz. ben kimim neyin manyakmıyım filan oluyor insan. 0,1 litrelik cep absinth nleir var ki muhtesem. ama asıl guzel olanı icinde uzun bir dal pelin otu olan sisedir ki, en yuksek halusinasyonu o yapar.
    zaten prag da bazı yerlerde nirnava filan diye satıyorlar bu ickiyi. ama en cok cesidi ve ozellikle bitkili olanı sadece karlovy vary de vardır. benim aldıgım dükkandaki kadın bana bu kafa yapar bu kendınden gecırır bu halusinasyon gordurur filan diye anlatmıstı cesıtleri.

    nasıl icilir konusuna gelince;

    likor bardagına once 2cl kahluha (kahve likoru) ardından 2cl baileys i koyunuz, en ustue bir kasıgı hafif yan tutarak bardagın kenarına dogru yavasca absinth damlatınız ( 2 cl veya 1cl tercih sizin), ve bir cakmak yardımıyla bardagı atese veriniz. goruntu muhtesem ama sagı solu kası gozu yakmamaya dikkat ediniz. ayrıca bu karısımı shot olarak tüketmeniz , ve mutlaka bir pipet yardımı ile tuketmeniz tavsiye edilir , zira shot yapmazsanız pipet yanıp eriyecektir.

    2 alternatif ise sek absith. bunun icin ozel bi absinth kasınıgınız olması gerekıyor veya kucukbir suzgec de olabilir. absinth i shot bardagına koyduktan sonra( full doldurmayın sekere azıcık yer kalsın) bir iki kesme sekeri kasıgın uzerine koyuyoruz. ve eriyene kadar yakıyoruz( bir nevi yanacak karamel olup eriyecek ve deliklerden bardaga akacak) , eriyen sekerimiz absinth e karısında kasıkla bir karıstırıp shot olarak iciyoruz.
    not: bunu mümkün ise ertesi gün isinizin gücünüzün olmadığı bir zaman deneyin. bünyeyi epey bir zorluyor.

  • sosyal yardımı acun yapıyor, adaleti müge anlı sağlıyor. devlet de bizim gibi televizyondan izliyor galiba bunları..

  • keşke 'en büyük hayalim türk milli kadın basketbol takımımızla dünya şampiyonu olmak' filan deseydi.

    başörtülü, başörtüsüz diye ayırmasa çok güzel olacakmış.

  • bence en güzel şöyle çözülür:

    makini: avuçiçine alınabilenler ve daha küçükleri.

    makine: avuçiçine sığmayacak kadar olan ama bir insanın kaldırabileceği ağırlıkta (20 kilodan hafif) olanlar

    makina: 20 kilo ya da daha ağır olan ama bir tondan hafif olanlar

    makino: 1 ton ve üstü ağırlıktakiler.

    makina mı makine mi

  • tutuklu gazetecileri , öğrencileri ve siyasileri bırakmak yerine katili sapığı bırakacakları düzenleme