hesabın var mı? giriş yap

  • latince adı cimicoidea olan yarım kanatlılar türünden bir böcektir. yatak böceği olarak da bilinir. yatakların içlerine usulca yerleşir ve hiç farkettirmez kendisini. ortamın pis olmasıyla hiç alakası bulunmamaktadır yeni nesil kumaş kullanılan yataklar dışında denk gelme ihtimaliniz yüksektir.
    bu arkadaşlar karanlıkta ve grup halinde hareket etmektedirler. bu yüzden vicudunuzdaki ısırıkları takip ederek vermek istedikleri mesajı anlayabilirsiniz. iğnesini sokmadan önce yaydığı sıvı bölgeyi uyuşturmaya yarar dolayısıyla o esnada farketmezsiniz ve sonra kaşınmaya başlar. tatlı tatlı ve uzun süre kaşınır. kaşımanız durumunda özellikle de alerjik reaksiyon gösterirseniz tüm vücudunuzda küçük kabarıklıklar oluşur. stilexjel kaşınmayı ve yayılmasını önlüyor fakat kızarıklıklar tüm vücudunuza yayılmışsa birkaç paket almakta fayda var.
    bir diğer husus da bu arkadaşları evinize taşıma ihtimaliniz. siz farketmeden çantanıza, kıyafetlerinizin arasına sızabilirler. buna çözüm olarak tüm eşyalarınızı 50 ya da üzeri derece sıcaklıkta yıkayınız. ddt gibi eski nesil zehirler yasak olduğu için ilaçla yok etmek zor görünüyor. bu konuyla ilgili bir yöntemi olan yeşillendirirse buraya edit gelir.
    tabii çok da şey yapmamak lazım tatilinizin keyfini çıkarın, vücudunuz başta tuhaf görünebilir hatta işte mutant oluyorum, dünyayı kurtaracak kişi benim galiba diye düşünebilirsiniz. bunun tadını çıkartın. ağrı ve ateş olursa hatta olmazsa bile doktora görünmekte fayda var. alerjik reaksiyonlar alışılmışın dışında sonuçlar yaratabilir.

    ilaç önerisi editi: negatif adamın bayer solfac wp10 ve tetracon cs karışımı şimdilik işe yaramış gibi görünmekteymiş. kadıköy yeldeğirmenine doğru telekom binasının yanında ilaç satan dayıda bulunabilirmiş bu zehirler.

  • lordum oturun isterseniz ..kafayı baya iyi bulmuşsunuz...biraz çekirdek yiyin iyi gelir...
    (bkz: marshall yardımı)
    1957 yılına gelindiğinde abd yardımının ön gördüğü koşullar neticesinde yapılan gizli anlaşmalar ile hükümetin( yok chp değil demokrat parti başta o zaman) emri sonucunda türkiye'deki uçak üretimi tamamen durdurulmuştur. fabrika daha sonraları uçak üretimi yerine traktör ve çeşitli makine parçaları üretmeye devam etmiştir.
    aselsan kuruluş 1975, rte askeri kantinde sucuk satıyor...
    savunma sanayi müsteşarlığı kuruluş 1985, bilal ilk defa babacığım dedi...
    tai kuruluş 1984, selçuk bayraktar artık tuvaletini kendi başına yapıyor...
    tusaş motor sanayi kuruluş 1985, ailenin en zekisi sümeyye doğdu, bilal telefonu sümeyyeye ver...
    roketsan kuruluş 1988, rte darphane işçileri grev sözcüsü..2012 de grevi yasakladı.. bu arada 1981 de mezun olduğu üniversite diploması yerine lise diplomasıyla başvuruda bulundu ehliyet için ...
    geçmişten gelen bir tane bilgi birikimi olmaması cidden çok mu zor, çok mu zorlanıyorsun, çok mu zorluyorlar seni... kıyamam sana lordum...

  • zorunlu üst edit: iş bu entry 29.01.2020 tarihinde yazılmış olup o zamanın fiyatlarına göre yorumlanmıştır. son dönemde artan telefon fiyatları nedeniyle aşağıdaki modellerden bazıları fiyat/performans telefonu olma özelliğini yitirmiştir. güncel listemiz #116283268 budur.

    redmi note 8 pro

    2000 tl gibi bir fiyata 6 gb ram 64 gb hafıza guzel bir ekran ve mediatek'in aşağı yukarı snapdragon 845 veya 730 işlemcisi ayarında bir işlemcisine sahip oluyorsunuz. günlük kullanımda her türlü işinizi halledecebilecek bir telefon.

    realme 5 pro

    son zamanlarda türkiye'de de dikkatleri üstüne çeken realme markası oppo'nun alt markasıdır. her ne kadar ayrıldı dense de en fazla xiaomi'den ayrılan redmi kadar ayrılmıştır kendisi. keza hala aynı color os tabanını kullanmakta. bu markanın da araştırdığım kadarıyla en f/p telefonu budur. sony imx 586 sensöre sahip bi kere. acayip güzel bir sensör bu. xiaomi mi 9'da bu sensörü kullanmıştı ve çok güzel sonuçlar elde etmişti. işlemci tarafında ise snapdragon 712 var. yine günlük kullanımda -üst düzey grafikli oyunlar hariç- her işinizi görecektir. (en azından 2 3 sene daha) az kalsın unutuyordum bu telefonun fiyatı da şaka gibi 1600-1700tl civarlarında.

    meizu 16th

    meizu gerçekten bugüne kadar gördüğüm en şık telefonları üreten marka. ne çentik ne pop-up kamera kullanmadan en ince çerçeveleri yapıyorlar telefonlarına. bunun canlı örneklerinden biri de bu telefon. fiyat olarak 2300-2500tl civarında olan bu telefonda snapdragon 845 işlemci var. 6 gb ram var hiç de fena olmayan bir kamerası ve idare eder seviyede bir arayüzü var. tek dişe dokunur sıkıntısı android güncellemesi almayacak olması. yani şuan yanlış hatırlamıyorsam android 8.0 oreo sürümüyle çalışıyor. bu sürümle piyasaya çıktı ve bu sürümle ömrünü sonlandıracaktır.

    samsung a50

    her ne kadar listedeki diğer telefonlar kadar f/p oranı iyi bir telefon diyemesem de yine 2100-2300tl civarında olsun, markası samsung olsun, ama fiyat performans telefonu olsun diyenler için biçilmiş kaftan bu telefon. o güzel amoled ekranı için bile alınır. ram 6gb işlemci de exynos 9610. yani realme 5 pro'daki snapdragon 712 işlemciyle benzer sonuçlar elde edecek bir performans sergiler bu telefon.

    xiaomi mi 9t

    son zamanlara damgasını vuran bu telefon benim gözümde hem tasarım olarak hem f/p olarak en iyi telefonlardan biridir. diğerlerindeki eksiklikler gibi keskin eksikleri yoktur. her şeyden dengeli koymuşlar bu telefona. 6 gb ram snapdragon 730 işlemci ile akıcı miui arayüzü ve süper amoled ekranıyla amiral gemisi premium bir telefon kullanıyormuş hissiyatı yaratıyor. tam ekran keyfi gerçekten çok güzel bir his. sinir bozucu çentikleri moda yapanların zaten allah bin belasını versin.

  • “insanlar asla söyledikleri kadar meşgul değillerdir. insanların öncelikleri vardır ve bazen sıra sana gelmez.” paul auster

  • saçma sapan iş.

    rezalet puanım 9/10. 1 puanı da tayyipsever gurbetçi olabilme ihtimalinden dolayı kırdım.

  • martıdır... uçuyorsun bi kere. yüzebiliyorsun hatta dalıyorsun. e yürürsün de istesen. paso balık yiyorsun ama diğer yiyeceklere de adaptesin. sevimlisin de herkes simidini paylaşıyor.

    “maaşlı sigortalı bir iş mi; yoksa martılık mı?” deseler martı olmayı seçerim.

  • yazık lan kaç yaşında adamın düştüğü hallere bak.

    birileri tarafından kullanılmış bir siyasi figürdür binali yıldırım. yazık ettirdi kendisine.

    o birilerinin bu hale düşmesi lazım aslında ama neyse... onun da vakti var.

    edit: fakir yanım üzüldü yine ama oğlunun gemileri geldi aklıma. ağlayın ahlaksızlar.
    edit2: yau tamam vallaha üzülmüyorum, yeşilimi rahat bırakın.