hesabın var mı? giriş yap

  • polisin çocuk azarlar gibi koca koca adamları azarlaması , muhabbetin ne ile edileceğinin karar merkezi gibi konuşması.. nereden tutsan elinde kalır . kes cezasını , yap işlemini ne diye işi şova dönüştürüyorsun . bu ülkede az biraz yetkisi olan kendini allah zannediyor ya ona yanıyorum.

  • eski eşim de beni hep böyle kandırırdı. ağzıma sıçar sıçar basit bir özürle olayı kapatırdı. ama benim yaptığım hatalar aşırı büyütülürdü.

    şimdi sevgili akbank kullanıcıları da kredi kartı ekstresini geciktirince bir özürle faizden yırtabiliyorlar mı o önemli?

  • hic itiraf etmeseler de aptal insanların mutluluguna ozenirler.bir turlu tatmin olamazlar hicbirseyden,bu yuzden kendilerinden baska herkese faydaları dokunur.genelde anlashılmadıklarından anlayabilene hemen baglanma egilimindedirler.

  • (bkz: duvarcı)

    1 m². duvarı* 10 tl.ye örüyorlar. bir usta ve bir amele günde ortalama , 50 m². duvar örür. bu da ayda 15000 tl. yapıyor.

    amele günde 75 tl. alıyor. bu da ayda 2250 tl. yapıyor. usta , amelenin parasını verince , geriye cepte 12750 tl. para kalıyor.

    soru : usta günde 50 m². , 75 m². , 100 m². , 125 m². , ? m². örse de amele günlük 75 tl. alıyor. buna göre amelenin suçu ne?

    ilan : tecrübeli , dürüst , çalışkan , zeki amele arayan ustalar yeşillendirsin.

    not : yevmiye almam , m². başına ücret alırım.*