hesabın var mı? giriş yap

  • iyi abi başka biri çıksın. desinki 2.selim kanuni sultan süleymanın oğlu değil. yassif nasinin oğlu
    desimki kaynak ta aha; a galante historie des turqia torne vıı.
    1453 te istanbul fethi diye bir şey yok. bunlar uydurma desin

    mohaç yalan desin.
    kimse bu deli sacmasına cevap vermez. cevap vermeyince tezlerime kimse cevap vermiyor desin geçsin.

    bir kitlede cıksın var hocamız gerçek tarih anlatıyor. bizi yalan tarihle uyutmuşlar desin.

    al sana fötrlü deli.
    ondan kolay ne var...

    edit: mısıroğlu ve onun kitlesi ile alay etmekte cok zevkli bu arada.

  • "6 ortalı harita-metod defter aldım, amel defterimi kendim de tutuyorum, ne bok yiyosam yazıyorum. ölünce karşılaştırıcam, fazladan geçirmesinler..."

  • eskiden televizyonlarda siyasi içerikli komedi programları çok görürdük. olması gerekendir.

    bir şeyi eleştirmenin en keyifli yolu bu bence.

  • yillar önce adidas nike 501 icin olup bugün de iphone icin olan durum. eğer alt gelir duzeyindeyseniz ve gözünüz yuksekteyse gelirinizi artiramayip üste çıkamiyorsaniz sembol ürünlerle tüketerek üste aitlik duygusunu tatmin edebilirsiniz. akilli telefonlardan önce ayağında nike adidas olanlar 501 giyenler nasilsa bugunku iphonecular ayni. ıphone 2 bin tl veren kisi bu acigini yemesinden icmesinden giyiminden ev esyasindan kisarak kimsenin gormedigi temel ihtiyaclarindan kisarak herkesin gördüğü olmayan ihtiyacini karsilamayı tercih etmekte. bu durum sadece alt gelir duzeyinde yok rahatlikla b sinifi işini gören bir araba alabilecek orta sınıfın kredi ile borçla c sinifi arabaya yonlenmesi mutevazi bir semtte sıkılmadan ev alacakken markalı lüks algili bir projede ev alip ev borcu aidat arasinda sıkışmak gibi her gelir grubunda malesef bu yasanmakta.

  • yaramazlık yapan, mızmızlanan çocuğa annesinin çocuğun tam ismiyle(kimlikteki ismi) seslenmesinden sonra çocuğun anında dünyanın en uysal çocuğuna dönüşüvermesi.

    -edie sana otur yerine dedim. yemeğini bitirmeden oradan kalkamazsın !!!

    - hayır anne daha fazla yemek istemiyorum.

    - edward christopher jerkinson lütfen yerine otur ve o yemeğini bitir.

    - peki anne...

    nedendir bilinmez, kimlik isminin amerikalı çocuklarda etkisi çok büyük.

  • adam o kadar cahil ki, neyin tarihi eser olabileceğini bile bilmiyor. dışını süsleyerek yapılan inşaatların tarihi olabileceğini düşünüyor.

    geçmiş uygarlıklardan günümüze ulaşmış kalıntı ve eserlere verilen bir ad tarihi eser. yaptığın binanın dışına işlediğin motifler değil yani. ayrıca bir eserin tarihi olabilmesi için, döneminin kültürünü, yaşantısını, inanışını ve dokusunu yansıtması gerekiyor.

    neyi yansıtacak, çocuk tecavüzlerini mi işçi ölümlerini mi? kültür ve sanat demiyorum bile. inanış desen akp müslümanlığı.

    (bkz: bir kap su)