hesabın var mı? giriş yap

  • üniversitede -tamamen can sıkıntısı ve boş zaman fazlalığından- daha önceden geçtiğim bir dersin* sınavına girip uydurma bir isim yazmış, sınavdan da en yüksek notu almıştım. notlar açıklanınca deli gizem olmuştu. lan bir de üstüne ilan panosunun önündeki kalabalığa karışıp "kim lan bu zibidi, hepimizin toplamı kadar not almış" diye galeyancılık yapıp sempati toplamıştım.
    vay ebesine ne güzel günlermiş lan.

  • şu son bir haftada ülkücüler yüzünden ülke iq ortalamamız 30'lara geriledi amk.

    mecliste olanları ayrı dert, dışarıdaki yavru kurtlar ayrı dert. ne sikim bir kanser hücresisiniz lan?

    çin halk cumhuriyeti'nin türkiye'yle bütün ilişkilerini askıya almasına sebebiyet verecek makettir askjhasfhkl.

  • 3 dakika 25 saniyelik video ile baştan sona türkiye'nin özeti olan videodur.

    neyi savunduğunu bilmeyen muhalefet, gidişattan şikayetçi olup iki gram yardım alıyor diye akp'yi savunan yandaş, alakalı alakasız yerlerden çıkıp hiçbir şeye yararı olmayan aşırı solcu genç.

  • kapışma sürüyor...

    "viacom’un sahibi olduğu mtv, türk televizyon dağıtım şirketine dava açtı, tazminat ve yayın durdurulması gündemde.

    viacom’a bağlı mtv networks, mtv ve çocuk kanalı nickelodeon’un yayınını durdurması amacıyla müzik kanalının türkiye’deki dağıtıcısı olan şirkete dava açtı. londra yüksek mahkemesi’nde yürütülen davalarda mtv, yerli bir televizyon dağıtım şirketi olan multi channel developers a.ş.’nin mtv ve nickelodeon kanalları kapsamında yapılan ödeme anlaşmasına uymadığını öne sürüyor. mtv, program içeriğinin uygunsuz kullanımı sebebiyle tazminat almayı ve kanalların yayınını durdurmak amacıyla bir mahkeme kararı sağlamayı hedefliyor. mtv avukatları davayla ilgili yazılı bir açıklamada; söz konusu şirketin “tehditkar davrandığını ve engellenmediği sürece kanalların yayınına devam etmeye niyetli olduğunu” söylüyor. aynı zamanda paramount studios’un da sahibi olan viacom, websitesindeki bilgilere göre 160’dan fazla ülkede yaklaşık 170 kanal yayınlıyor. şirket, 5 yıl önce mcd’ye mtv ve nickelodeon’un dağıtım haklarını vermişti.

    paul renney, sahibi oldugu keystone law’un mcd’yi birleşik krallık’taki dava için temsil ettiğini doğrularken yorum yapmamayı tercih etti. mtv’nin londra’daki hukuk bürosu field fisher waterhouse’un sözcüsü louise eckersley de konuyla ilgili yorum yapmadı."

    http://www.mediacatonline.com/…rdetay?haberid=49371

  • başlığı açan arkadaşa ibretlik tespitinden dolayı kocaman bir teşekkür. deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki berber sizi devamlı müşterisi olarak belledikten sonra ;

    - randevu vaktinize sadık kalmaz.
    - saçınızı kafasına göre tıraş eder.
    - tıraş esnasında saçma sapan videolar izletir.
    - tıraş esnasında sürekli telefonla konuşur.

    edit: "tıraş"

  • sadece üniversite önlerinde değil de içinde de bekleyenleri vardır. hatta bazılarının üniversite içerisinde odaları bile vardır.