hesabın var mı? giriş yap

  • yarın şahsım çıkıp dese ki "milletim bunları ülkeye dolduranların hesabını sandıkta sorar" akepe %60 oy alır.

    tanım: suriye uyruklu terörist.

  • michelangelo'nun taa 1500'lerde yaptığı ünlü resim. ademin yaratılışı olarak bilinen resim ile ilgili bir sürü teori var. adamın 1500'de yaptığı tabloyu bu yıllarda bile zor anlıyoruz.

    resimde tanrı'yı betimleyen çizim beyine benzeyen bir kalıbın içine oturtulmuş ve meğer gerçekten de michelangelo beynin içinde olduğunu çizmiş. oysa her şey göründüğü kadar basitmiş.

    şimdi resme bakınca 'oha lan harbiden beyin' moduna giriyorsunuz. şuradan

    michelangelo tabi burada hemen anatomik bilgisini konuşturup beynin orta kısmına tanrıyı yerleştirmiş. tanrıyı beyinde konumlandırdığı yeri de şurada

    bu resim hakkında söylenen tanrı'nın ilk insan âdem'e hayat vermesini betimlediğidir. adından da anlaşılacağı üzere (bkz: adem'in yaratılışı). ama burada michelangelo tanrı sensin demiş olabilir. tanrıyı beynin orta kısmına yerleştirirken, işte şöyle

    yani en başa dönersek anlam yüklediğimiz şeylerin çoğu bize ait. nasıl görüp kabul ediyorsak onun da o amaçla yapıldığına inanıyoruz. bazı şeyler aslında sadece göründüğü gibi.

  • işlerine geldi mi "yeryüzü bize seccadedir" derler, işlerine geldiğinde de çamlıca tepesine cami yaparlar. peki bu iki şeyin ortak noktası nedir? evet bildiniz din gösterisi.

    iki rekat tutarlı olsanız da dünya size seccade mi yoksa iki adıma bir cami yaptırmak mı lazım ona bir karar verseniz, insanlar da sizin bu işinize geldiği gibi davranma hastalığınızdan rahatsız olmasa.

  • köyün birinde bir çukur varmış ve herkes bu çukura düşerek yaralanıyormuş. köyün ileri gelenlerinden üç kişi toplanmış.

    birincisi:
    -çukurun yanında bir ambulans beklesin hastaneye çabuk yetiştiririz, demiş.

    ikincisi:
    -çukurun yanına bir hastane yaptıralım, düşenlerin hastaneye yetişmesi zaman almaz; demiş.

    sıra temel'e gelmiş:
    -sizde hiç akıl yok; bu çukuru kapatalım, hastanenin yanına bir çukur açalım.

    debe editi: teşekkürler.

  • parasını enpara'da değerlendirmek isteyenlere duyurulur. döviz kuru yükseldiğinde online hizmetlerini "teknik arıza" adı altında kapatmakta ve döviz kuru düşünceye ya da dengeleninceye kadar erişimi engellemekteler. dolayısı ile ne sisteme giriş, ne de işlem yapabiliyorsunuz. böyle ucuz oyunlar oynayan bir yapı haline dönüştüler ki bu ülkede normal böyle işler. bundan sonra paramı yastık altı yaparım, yine bu şark kurnazlarına yedirmem. adam değilsiniz adam, hanginizin boğazından geçecekse de haram olsun.