hesabın var mı? giriş yap

  • ruh hastası yobaz seni..

    ülkede 4 milyon arap dolaşır ses etmez, genel sağlık sigortası diye kendisine her ay borç yazılır ses etmez, 1 senede 25 bomba patlar, yüzlerce insan ölür duymaz, bi araba 100 bin lira olmuş bilmez, 1 kilo kıyma 40 lira olmuş alamaz, bütün dünyanın 3 katı fiyatına telefon televizyon alır umursamaz, patronu sigortasını yatırmaz bilmez, işsiz kalır dert etmez, suriye'de güvenli bölge oluşturacaz diye asker gönderilir, 70 şehit verilip geri dönülür, takmaz, dünyanın en güzel denizlerine doğasına sahip ülkesinde, elin hansı 1 ay tatil yapar, bu daha bir kez olsun ailece tatil nedir bilmez..

    ama çokonata reklamındaki subliminal 'meşazı' görüp, gece 4'te topkek pıçaklayıp ülkesini korur.

  • ulamn 300 lira burs vereceksiniz, istiyorsunuz ki tüm akrabalarım ölmüş olsun, tutunacak dalım kalmasın, sakat kalayım.insafsızlar...

  • getir amerika reklamının neden türkiye'de yayınlandığını sorguladığım reklamdır.

    bize ne amerika'daki getirden amk dalga mı geçiyorsunuz milletle?

  • doğru karardır, adamlar yeterince ülkemizde bedavadan her yeri gezip görüyorlar zaten. yurt dışında gördüğümüz fiyatlandırma uygulamasını yabancılara da yapmamız gerekiyor.

  • turkiye'de sinema izleyicisi kitlesinin cogunlugunun sinemaya meraklı kisiler olduğunu gösterir.
    barbie genel izleyiciyi daha çok cezbedecek bir film, cocuklarin genc kızlarin ay barbiii diyerek gideceği bir film.
    ama ulkemiz ne yazık ki ekonomik olarak berbat durumda olduğu için sinemaya gitmek bile bircok insan için luks haline geldi. ancak meraklisi gidebiliyor yani.

    bu gise bunu gosteriyor. entelektueliz zekiyiz havalarına girmeyelim hic, fakiriz fakir.

  • herkes not alsın.
    2 kaşık yulaf
    1 kaşık ev yapımı yoğurtla karıştırılır.
    üzerine bir avokado istediğiniz şekilde doğranır.
    yine istediğiniz yağ, baharat vs. eklenir.
    afiyet olsun.

  • 3 yıl önce 1600$'a aldığım monitörün çizik ekran tamirine 1900$ tamir teklifi verdi. ben de dedim ki piyasadan sıfır alayım, üstüne 600 kar koyup size satayım yanında da wireless mouse vereyim. kabul etmediler. iyi tüccar değil hp.