hesabın var mı? giriş yap

  • 1821'de fransa'nın rouen bölgesinde doğan gustave flaubert gençlik yıllarında ibadet edercesine edebiyetla ilgilenmiştir.kendisinden kısa bir süre sonra yazmaya başlayan zola tarafından sistematize edilen naturalizm akımının ilk yazarıdır.gerçekliğe olan tutkusuyla,roman kahramanlarının hiçbirine yakınlık duymadan yazmıştır.her hareketi her olayı titizlikle inceler,kişilerin ve olayların nedenini araştırır ve bunları mükemmel bir dille okuyucuya anlatır.

  • sadece 1 lira..

    evet.. hakikaten 1 lira.. çok ucuzmuş gibi pazarlanıyor ya bu çakma erişte ona yanıyorum..

    aldım denemek için, peynirli soslusundan.. belki sosu dökmesem yenebilirdi o eriştemsi ucube şey.. tamam evde yapılmış peynirli makarna lezzeti beklemiyoruz, tabii ki içinde kimsyasallar olacak.. tamamen bu beklentiyle almama rağmen o korkunç kokusuna dayanamadım.. nasıl suni, ilaç ilaç kokuyor anlatmak mümkün değil.. evde bu güne kadar yemeyip de döktüğümüz yemek sayılıdır..

    kendisi de bunlardan biri oldu.. o yüzden hiç iyi şeyler hissetmiyorum kendisine karşı..

    1 lira.. evet, o paraya gider bir paket makarna haşlar yerim.. zamanı pek kıymetli yeni çağ insanlarındansanız toplamda da en fazla 15 dakika farkeder.. hem 1 kişi değil 5 kişi tıka basa doyarsınız..

    ucuzmuş gibi görünen pahalı nesnelerden biridir ve çok korkunç bir tadı vardır.. eğer bir şekilde almış ama henüz yememişseniz bari o sosu dökmeyin..