hesabın var mı? giriş yap

  • zaten kuran'da yazan şeyin niye deneyini yapıyorlar anlamıyorum. hükumetimiz bunların önüne geçşin pls.

  • bay rte ve davutoğlu'nun derin stratejisi sayesinde türkiye cumhuriyeti uyguladığı sözde dış politika ile başta ortadoğu, kuzey afrika , kafkaslar bölgesinde delicesine güç kaybederken iran 'ın fırsatı kullanıp içinde bulunduğu durumdan son hızla çıtığının resmidir.

    çok değil bir kaç sene içinde bugün hayal bile edemeyeğiniz haberler duyacaksınız iran _ amerika _ avrupa üçgeninde.

    geçmişler olsun.

    nasıl bir derin strateji ise elin oğlu imkansız denilen durumlardan müzakere ve diplomasi ile çıkıyor biz çatışmadır, silah'dır, bomba'dır, mülteci 'dir , savaş riski'dir battıkça batıyoruz ve hala dibi bulamadık.

  • burada da dile getirilen rahatsızlıklar üzerine şu metni paylaşmamızı rica etmiştir ki bu her şeye açıklık getirecektir;

    "sevgili sanal ortam dostlarım,
    uzun zamandır küçük iskender'in takipçilerinin dile getirdiği bir sıkıntıya değinmek istiyorum: internette dolaşan, çoğunuzun kopyala-yapıştır yöntemiyle çoğaltıp yaydığı kimi şiirler, mısralar, sözler kesinlikle bana ait değildir. bu kirliliğe ne yazık ki sağlam bir okur olmama yol açmakta. yoksa ürünler hakkında bilgisi olanlar bu tür yanlışlara düşmez. beni rahatsız eden bu alıntıların çoğunun düzeysiz, sanatdışı, hatta ilkelerime ters olması. yayılan bu alıntılarla karşılaşan yeni okurlar böylelikle beni de farklı tanımaktalar. tabii, kimi kaliteli ürünlerin gerçek sahipleri de bu durumdan rahatsızlar. kendi ürünlerinin altında benim imzamı görüyorlar.
    bu paylaşımların hepsini denetlemem mümkün değil; üstelik müdahale etmeye kalkışmak bile bizi bambaşka alemlere, fikirlere taşır.
    gruplardaki moderatörlerin, site-sözlük yöneticilerinin bu hassas konuda daha duyarli ve donanimli olması kim bilir başlangıç için bir çözüm olabilir.
    şairlere yönelik bu tür oluşumlarda yetkili arkadaşların denetimlerini arttırmaları, sağlıklı paylaşımı, tartışmaları sağlayacaktır. şaire ait olmayan paylaşimlar hemen silinmelidir. bu sadece benim için değil, sanırım diğer şairler için de şart.
    üzülerek söylemek zorundayım ki, benzer hataların sürdürülmesi durumunda ister istemez kendimi korumak için önlemler almak kaçınılmaz olacak.
    bu grup, site-sözlük yetkililerinin takipçilerce paylaşılanları kontrolü esnasında bana değil, kitaplara başvurmasını da özellikle rica ediyorum. tek tek hepsine zaman ayırmam olanaksız çünkü.
    bu notumu benzer gruplarda, sitelerde-sözlüklerde ekleyebilenler hepimize iyilik yapmış olur.
    son olarak, bunca şiirimi, yazımı dolaşıma sokanlara da teşekkürler. büyük dolaşım bitti. şimdi küçük dolaşım zamanı."

  • filmin kamera arkası görüntülerinde sinema yapmaya çalışılırken başlı başına bir sinema yapmış yönetmen nuri bilge ceylan ve oyuncular demet akbağ ile haluk bilginer.

    konuştukları mevzuların kendisi bir film derinliğinde.

    "bizim kötülükle boğuşmamızda samimi olmayan bir şey var" ve devamındaki "sıradan hayatın içine bir göktaşı gibi düşüyor bu konuşma, çünkü çok absürd... düşünceyle uğraşan bir insan sonunda bu noktaya varabilir ama sıradan insanlar için bir göktaşı bu", "bir insan bir kitapta takılmıştır, onu gündelik hayata sokar" gibi cümleleri keyifle izledim açıkçası.

  • o kadar gezecek enerjiyi nereden bulduğu konusunda aydınlandığımıza göre başlığını daha fazla hortlatmayalım derim.

  • röportajında benim gibi kekeme olduğunu fark edince içim ısındı çocuğa. bilmeyenler için biz kekemeler, bazı kelimeleri söyleyemeyince elimizi kolumuzu oynatarak o kelimeyi söylemeye çalışırız. bazen söyleyene kadar nefessiz kalırız. bu tür hareketler kekemeliğin sebep olduğu bir çeşit tik. herhangi bir rahatsızlığı yok çocuğun, sadece bazı kelimeleri söyleyemiyor, takılıyor ve istemsizce tik oluşuyor.

    gururumuzsun, başarılarının devamını dilerim.

  • programa ciddi ciddi davetsizken baskın yapan kişi. eğer girdiği videodaki kadın sunucunun söylediklerini dinlerseniz anlarsınız.

    kadin çok teşekkür ediyoruz iyi yaptın, seninle daha güzel olacak inşallah falan diyor. günlerdir birlikte olduğu insanlar mobbinge uğrayınca cidden kendi rızasıyla davetsizken baskın yapmış. yaka kartı falan olmaması normal yani.